top of page

márc. 17., V

|

Budapest

Facelift - A fiatalság elixírje

Sokan hallottatok erről a kezelésről, hogy ránctalanító kezelés. Nos ez igaz, de mindemellett számtalan pozitív hatása van annak a 32 energiának ami benne van. Ha te is kíváncsi vagy, csak görgess lejjebb!

A regisztráció lezárult!
Egyéb események
Facelift - A fiatalság elixírje
Facelift - A fiatalság elixírje

Idő és helyszín

2024. márc. 17. 9:30 – 17:30

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47., Magyarország

Az eseményről

Nahát nahát egy kíváncsiskodó. :D

Örülök, hogy tovább olvasol, ez már egy szuper jele annak, hogy te is azt keresel, hogy lehet jobb az életed. 

Na de ígértem hozok még neked példákat mire is van hatással ez a szuper gyengéd, feltöltő, számomra sok esetben egy totális biztonságos teret adó kezelés. Azon kívűl, hogy megerősít, hogy jó vagyok, hogy értékes vagyok és szerethető vagyok azon kívül remek tapasztalatok vannak léguti megbetegedések, orrugulás, fűlzúgás és még hegek kezelése esetében is. egyeseknek a májfoltja is eltűnt, mások a horkolás csökkenéséről és van aki a megszűnéséről számolt be. Van egy szuper tulajdonsága, hogy feszsesít, nem csak az arcon fejti ki a hatását, hanem az egész testen is, sőt az életünkra amúgy észrevehető fent lenteket is elkezdi közelebb hozni egymáshoz, hogy ne legyen olyan kényelmetlen és kellemetlen a két véglet közötti elmodulás. 

Ha mindezek nem győztek meg, akkor köszönöm a figyelmed, lehet nem ezt keresed most. de sebaj számos más programmal is készülök számodra is, néz szét nyugodtan ha van kedved.

Ha pedig még mindig itt vagy és a soraim olvasod még egy nagyon fontos dolgot had áruljak el neked. Számomra mikor ezt a kezelést kapom mindig egy olyan érzés jár át mint mikor az édesanya először fogja meg az újszülöttet. Az a béke, az a hála, törődés, odaadás és biztonság érzet. Amikor tudod bármi van, az jól van úgy, bármi lesz az úgyis rendben lesz és mindent is meg tudsz oldani, mindent is meg tudsz változtatni, amit csak szeretnél. 

Nos számomra ez a legnagyobb ajándéka ennek a kezelésnek!!!!

Ez egy egész napos program. A nap során kétszer adsz és kétszer kapsz majd kezelést. Kapsz egy kis kézikönyvet amiben mindent megtalálsz a kezelésrő, a szuper eszközökről, amikről majd mesélek neked és kapsz egy kezelési ábrasort, hogy bármikor ott legyen neked mankónak, amikor csak segítségre lenne szükséged. A nap végén pedig egy szép oklevéllel is gazdagabb leszel. 

A kezelést saját magadon is tudod majd futtatni és akár egy új bevételi forrásod is lehet. 

Befektetésed önmagadba:

Magyarországi keresettel rendelkezők esetében 138.000.- Ft 

16 és 18 év közöttiek és ismétlők esetében 69.000.- Ft

Ha a pénz nem számítana akkor választanád?

Ez azt az életet teremti, amire vágsz?

Jegyek

  • Aktiválom a varázs radíromat!

    69 000,00 Ft–138 000,00 Ft
    • 138 000,00 Ft
    • 69 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page