top of page

febr. 18., V

|

Budapest

Facelift tanfolyam - Az örök fiatalság elixírje

HA a szépségen kívül, a fiatalos lendületből és abból a biztos tudásból kérsz többet, hogy minden is elérhetek, akkor ez a program neked is szól!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Facelift tanfolyam - Az örök fiatalság elixírje
Facelift tanfolyam - Az örök fiatalság elixírje

Idő és helyszín

2024. febr. 18. 9:30 – 18:30

Budapest, Budapest, Irinyi József utca 47., 1117 Magyarország

Az eseményről

Egy kezelés ami sokkal több mint csak energetikai ránctalanítás! Egy energia, ami nem is egy energia, hanem 32 másik energiának az együttes munkája! Egy érzés, ami sokkal több mint csak ellazulás!

Ha le kellene írnom, mi az amit érzek egy egy ilyen alkalommal, akkor ahhoz tudom hasonlítani, amit a kisbaba érezhet mikor édesanyja először fogja a kezlében. Számomra azt a biztonság érzetet, azt a hatalmas szeretetet és teljesség érzetét adja, ami abban a tápláló ölelésben létrejön. A totális intimitás, a totális elfogadás. Valahogy egy egy ilyen alkalom után mindig újra érzem azt az erőt, hogy igen minden lehetséges, igen lehet még szebb, lehet még jobb és még csodálatosabb minden és ehhez meg van minden tudásom és a soha ki nem fogyó erőm is. 

Nagyon jó eredményeket érhetsz el ha megfázás, léguti betegség, arcüreg problémák kínoznak, fülzúgás és heg kezeléseknél is csodás visszajelzések vannak. És képzeld volt, akinek a horkolását is elmulasztotta! :D

Ez a napon megtanulod és begyakorlod a kezlés menetét, kétszer fogsz adni és kétszer fogsz kapni kezelést. Készült egy csodás kezelési ábrasor, hogy bármikor elő tudd venni, ha szükséged van rá és egy kézikönyvet is kapsz, amiben szuper eszközöket is találsz, amik az életed egyéb területeinek megkönnyítésében lesznek segítségedre.  Az Acces alapítóval megnézünk majd egy kis videót, hogy a leghitelesebb forrásból is hallhas erről a kezelésről és ők is mesélni fognak majd tapasztalataikról és az eredményeikről. 

A tanfolyam elvégzése után kiegészítheted velle a vállalkozásod, vagy ha eddig még nem volt, akkor most el is kezdheted és egy új bevételi forrásra is szeret tehetsz. Masszőrök és kozmetikusok is rendszeressen jönnek elsajátítani ezt a kezelést, hogy valami újjal kedveskedhessenek a vendégeiknek. 

Ha kíváncsi vagy neked mit adhat ez a kezelés, vagy mi az amit kioldhat a testedből, az életedbő, hogy milyen szuper új dolgokat varázsolhat be, akkor gyere és tarts te is velem. 

Óóóó és majdnem elfelejtettem, ha rendszeresen kapod, ha többszőr is kapod, akkor tartós változásokat érhetsz el az arc, nyak és az egész test területén és csak neked árulom el, de brutálisan be tudja indítani az életedet is. Erről majd mesélek nektek a tanfolyamon. 

A központilag meghatározott díja ennek a tanfolyamnak 138.000.- Ft

Ha ismétlő vagy, vagy 16-18 év közötti, akkor fél áron vehetsz részt a programon, azaz 69.000.-

Te vágysz egy igazán inspiráló, feltöltős, kényeztető napra?

A tested vágyik ezekre az energiákra? 

Valyon milyen lenne az életed, ha választanád, csak buliból, csak magadnak? 

Jegyek

  • Facelift tanfolyam

    38 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page