top of page

márc. 10., V

|

Budapest

Lazulj bele az életedbe a létezésedbe és engedd el a hazugságokat!

Milyen lenne ha elengedhetnéd a hazugságokat amik körbe vesznek és amik mentén teremted az életed? Mennyire lenne könnyű belelazulni akkor a teremtéseidbe, az életedbe?

A regisztráció lezárult!
Egyéb események
Lazulj bele az életedbe a létezésedbe és engedd el a hazugságokat!
Lazulj bele az életedbe a létezésedbe és engedd el a hazugságokat!

Idő és helyszín

2024. márc. 10. 9:30 – 16:30

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47. 10-es kapucsengő, Magyarország

Az eseményről

Megannyi hazugság vesz minket körbe a mindennapjaink során. Nem csak arra gondolok, amiket nekünk mondanak, amit mi mondunk másoknak, mert persze ezek is, de mennyi hazugságot mondogatunk saját magunknak? Észrevetted, ha van egy titok egy hazugság az életedbe akkor az sokszor már észrevétlenül is egy feszülést hoz létre a testbe, vagy éppen egy sűrűségként jelentkezik? Azt gondolom ez sokunkat megbénít, vagy legalább is hatással van ránk és máris megszűnik az a könnyedség, az a szabadság érzet, ami pedig mindenkinek meglehetne. 

Én mostanában azzal játszom, hogy kérem derüljön ki az összes hazugság, az is amit én mondogatok magamnak!

Mennyire könnyítheti meg ezt a folyamatot a testünket, ha mindezt egy kellemes testkezeléssel is megtámogatnánk, hogy még könnyedebb legyen ez a folyamat? Annyira imádom az Access test és egyéb kezeléseiben, hogy nem kell tudnom nem kell visszagonolnom, nem kell napokig egy egy dolgon méláznom, feszülnöm. Csak lefekszek az ágyra, befogadok egy fincsi energiát és már történik is a varázslat, oldódik, elengedődik az amit nem is tudtam, hogy befolyásolja, korlátozza az életemet. 

Hát nem szuper?

Hányszor szeretnénk lazulni és nem megy? Hányan vagytok ti is kedves olvasó akik csak feszültök, és észrevétlenül merevítitek el a testeteket? Régen még meg a spárga, ma már nem? Régen hidat is csináltál, ma ha csak kicsit hátra kell hajolni, már jelez a derekad? És most figyelj ez még csak a tested? Vajon ez milyen elváltozást okoz az energetikai rendszeredbe? Mennyire áramlik szabadon és könnyedén az energia? 

Hányszor edzetted túl magad, vagy hányszor mondogatod, hogy na ez most lesokkolt? Mindezzel mit erősítünk magunkban?

Az elllazulást, a szabadságot, a könnyedséget, azt a hipergyors teremtést amit igazán szeretnénk?

Ha te is úgy érzed ezen most van itt az idő változtatni és egy egészen új életet kezdeni, akkor csak nyomj a gombra, regisztrálj, gyere el, élvezd az energiákat és kíváncsian várom, hogy drága barátom te mit tapasztalsz, mi az a változás ami létrejött benned és az életedben?

A két kezelsét külön-külön is választhatod, vagy együtt is kedvezményes áron.

Ne feledd ezeknek a kis 3-3 órás tanfolyamoknak nincs előfeltétele és játszi könnyedséggel még a gyeremeket is meg tudja tanulni. 

Kezelheted vele saját magad, a barátaid, családtagjaid, vagy akár egy új bevételi forrás is lehet és a vendégeidet is kényeztetheted vele. 

Befektetésed Önmagadba:

egy kezelés esetén 32.000.- ft

a kettő együtt pedig 54.000.- Ft

Milyen jövőt teremtene számodra, ha ezt most választod?

És milyen jövőt teremtene, ha nem?

Jegyek

  • A változást választom! :D

    32 000,00 Ft–55 000,00 Ft
    • 32 000,00 Ft
    • 55 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page