top of page

A Választásod Megváltoztatja a Valóságot
Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor azzal töltötted az életed, hogy megpróbálj választani ennek a valóságnak a menüjéből. Ennek a valóságnak a menüje: Igazad van, nincs igazad, jó vagy, rossz vagy, korlátolt vagy, nem vagy korlátolt. Egyik sem arról szól, ami valójában lehetséges, amire még soha nem gondoltál.


Semmire nem nézek úgy, hogy helyes vagy helytelen, vagy jó, vagy rossz. Bármi is a választás, mindig azt nézem „Mit fog ez teremteni? Hogyan fog ez a választás egy más lehetősége teremteni? Hogyan fog ez a választás egy más lehetőséget teremteni, amire még soha nem gondoltam, hogy lehetséges?”


Mi lenne, ha ebből a nézőpontból tekintenél a választásaidra? Mi lenne, ha abból kezdenél el teremteni, amiről soha nem gondoltad, hogy lehetséges? Én mindig ezt teszem. Amikor ránézek egy választásra, soha nem azt kérdezem, „Hogyan fog ez működni az én valóságomban?” Azt kérdezem, „Mit fog ez teremteni, ami túl van mindazon, amit valaha tudtam, mindazon, amiről valaha gondoltam, hogy lehetséges, mindazon, ami valami nagyszerűbbet fog teremteni, mint ami valójában eddig a Föld bolygón volt?”


A választásod megváltoztatja a valóságot. Kérlek, értsd ezt meg. Az Igaz Választás Királysága az, hogy felismered, hogy minden, amit választasz, egy más világot teremt. Szeretnél egy más világot teremteni? Akkor válassz. Hagyd abba, hogy úgy teszel, mintha a választás nem lenne fontos. A választásod a tudatosság állapotából egy változást fog teremteni mindenki más valóságában is.Ez az, amit szeretnél megteremteni?

Akkor válaszd ezt!Az emberek mindig tudták, hogy különlegesek. Azt gondolják, „Különlegesnek kell lennem, különlegesnek kell lennem, különlegesnek kell lennem”, de valójában nem követelik meg. Én is mindig tudtam, hogy különleges vagyok, de senki más nem látta, így megtagadtam. Egy más valóságot akartam, de senki más nem láthatta azt a valóságot, ezért visszautasítottam. Tudtam, hogy van valamit, amit tehetnék, ami változást teremtene a világnak, de nem találtam meg – mert mindenki másnál kerestem, ahelyett, hogy a sajátomban keresném.


Mindannyiunknak, az ajándékként, amik vagyunk, van mit felajánlanunk, ami mindent megváltoztathat. Saját magadnál kell keresgélned, hogy megtaláld az ajándékot, ami az egész életedben ott volt. Tudod, hogy ott van. Tudod, hogy a tied. De ahelyett, hogy megkövetelnéd, mindig más valóságába nézel, és megpróbálsz valami értékeset találni ott.


Egyedülálló ajándék vagy a világnak. Elismered ezt valamikor is? Mi kellene ahhoz, hogy elismered azt, ami vagy, amire képes vagy, és amit még nem választottál, de ha választanád, az megváltoztatna mindent?

Hány választást, ami elérhető számodra, nem ismersz el, amit ha elismernél, az olyanná változtatná a világot, amilyennek te szeretnéd?


Gary Douglas, Dr. Dain Heer, Simone Milasas és Brendon Watt világszerte facilitálja a Lehetőségek Választása tanfolyamot. Nézd meg a lenti videót, hogy többet megtudj róla!

Az eredeti angol cikket ITT olvashatjátok.

140 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page