top of page

Access Facelift – Az öregedésen túlA mai világban férfiak és nők milliói kortól és nemtől függetlenül arra vágynak, hogy megőrizzék a fiatalos megjelenésüket. Persze mondhatjuk, hogy mert a média is ezt sulykolja, meg a mai társadalom és sok más érvet is felsorolhatnánk, hogy miért, de mindez lényegtelen. Egészen egyszerűen ez van. Sokan már egészen fiatal, tini korban küszködnek a testük elfogadásával, a testükben lezajlódó változásokkal és ez bizony megfigyelhető az idősödő korosztálynál is. És bizony az idősödő korosztályba is egyre több kevesebb életévet megélt nő és férfi sorolja magát.

Ennek következtében világviszonylatban is egyre nagyobb a kereslet a különböző öregedés gátló és az öregedés jeleit visszafordító krémekre, kozmetikai kezelésekre, és bizony a plasztikai műtétekre is. Bármi, ami halványítja a rácokat, eltűnteti az öregedési foltokat, a száraz bőrt és az egyenetlen bőrtónusokat arra bizony komoly kereslet van.

Ám sokszor ezek esetében megfeledkezünk arról, hogy ezek a fizikai állapotot változtatják meg és nem magát az öregedést, illetve az azt kiváltó okokat.


Hogy mire is gondolok?

Ezek a kezelések nem változtatják meg az emberek életkorát és az öregedéssel kapcsolatos alapvető nézeteit, hiedelmeit, amik bizony hozzájárulnak ahhoz, hogy a tükörben látható arc és test úgy nézzen ki, ahogy valójában kinéz. Hiába bármilyen smink, bármilyen tökéletesen retusált kép, és sokszor ismételgetett pozitív megerősítés. Ameddig ezeket a gondolatokat, kvázi törvényszerőségeket, előre megírt és betáplált programokat nem változtatod meg, addig sem gyors, de főleg nem tartós változásokat nem fogsz tudni elérni. Gondolkoztál már azon miért van egyre több olyan ember, akik sorozatos plasztikai műtéteknek vetik alá magukat? Ezt most nem válaszolom meg, ha van kedved, mélázz el rajta egy kicsit.


Hány gondolatot hallasz nap, mint nap akár buszon, akár sorban állás közben a boltban, amik beléd ivódnak az öregedéssel kapcsolatosan. Például, hány éves korban elfogadott, hogy romlik a szemed, ilyen idős korban már szemüveg kell. Vagy hány éves korban jelennek meg a ráncok, az ősz hajszálak és ereszkedik meg itt-ott ez meg az? Vagy minek kell történnie a testedben, ha mondjuk már szültél egy gyereket és a szoptatás milyen hatással van a testedre? Minden bizonnyal kedves olvasó még sok-sok példa jut neked is az eszedbe a témával kapcsolatban.


Ezekkel a gondolatokkal tudat alatt már meg is adtuk a testünknek az iránymutatást, hogy mikor mit is kell tennie és hogyan kell változnia. Sokszor a fejünkben már meg is jelennek a képek, már látjuk előre, hogy hogy fog kinézni a szemüvegünk, az aszalódó, fénytelen bőrünk, a ritkuló hajunk és az egyre élettelenebb tekintetünk.


Az összes próbálkozásunk, hogy visszaszerezzük fiatalságunkat a legjobb, legdrágább krémekkel, testápolókkal, bájitalokkal bizony hiábavaló. Hiszen mi már kijelöltük az utat, megadtuk az irányelveket, az elvárásainkat és a következtetéseinket arról, hogy milyennek kell lennie az öregedésnek.


Ha most először hallasz arról, hogy a nézőpontod befolyásolja a tested, az életedet, akkor kérlek tudd, hogy ezzel nem vagy egyedül. Sajnos erről nem nagyon beszéltek nekünk az iskolákban, de még a híres magazinokban és szépészeti központokban sem. Senki nem tanítja meg nekünk, hogy bizony kezd el figyelembe venni, hogy van egy csodálatos tested. Szuper jó dolog, ha bevonod a mindennapjaidban. Ha figyelsz arra, hogy mit szeretne, mi az, amiben jól érzi magát, mi az az étel, amit szívesen fogyaszt, milyen tisztálkodási szereket szeretne, és mit szeretne mozogni.


Megtanultuk, hogy hasonlítsuk össze a testünket más testekkel. Ennek pedig szoros velejárója, hogy már meg is ítéljük, hogy mi szép, mi csúnya, vastag, vagy vékony, kicsi vagy nagy. És máris megatonnányi ítéletet aggatunk rá, megatonnányi elvárást támasztottunk és bizony megatonnányi iránymutatást adtunk neki.


Ha most azon tűnődsz, hogy ez azt jelenti, hogy a kozmetikai termékek és korrekciók helytelenek, akkor ezt teljesen megértem. Szerintem nem az. Inkább azt mondom, hogy nézz rá arra, hogy miért szeretnél javítani a megjelenéseden, nézz rá arra, hogy van-e olyan nézőpontod itt, ami lehet, hogy nem is igaz.


Mi lenne, ha egyáltalán nem ítélnéd meg a testedet?

Miben különböznének a mindennapi választásaid?Mi van, ha létezik egy kedvesebb, gyengédebb módszer a műtéten, injekciókon, krémeken és bájitalokon túl? Egy módszer a testünkre aggatott ítéletek és kivetítések megváltoztatására, élénkebbé és ragyogóbbá téve a megjelenést és halványítva az öregedés fizikai jeleit? Igen! Ez lehetséges!Üdvözöllek az Access Facelift™ világában!

Az Access Energetic Facelift elmélyíti a test természetes regeneráló képességeit, lehetővé téve arcunk sejtjei számára, hogy visszanyerjék természetes ragyogásukat, fiatalságukat és szépségüket mélyen az arcba, a fejbe, a mellkasba és a testbe egyarán – hatékonyan kitörölve az ítéletek sejtmemóriáját.


Hogyan működik?

Képzeld el ezt: Amikor a tükörbe nézel, és megítéled, mit látsz, ez elraktározódik tested sejtjeiben. Az Access Facelift törli a következtetések, ítéletek és előrejelzések sejtmemóriáját, miközben nemcsak az arcot és a testet, hanem a lényt is megfiatalítja!

Amint elengeded és megszünteted az arcodra és testedre vetített ítéleteket, elkezdhetnek természetes módon regenerálódni


A kezelés előnye nem csak a ránctalanítás. Energetikai gyakorlatként az Access Facelift az ítélkezés és az öregedés mögöttes okait is kitisztítja, segítve arcunkat és testünket, hogy máshogy nézzenek ki, máshogy viselkedjenek, máshogy érezzük magunkat, és csak úgy általánosan érezzük a könnyedséget, a jólétet és az örömet.

Az Access Facelift egy gyengéd, fájdalom mentes folyamat, amely lehetővé teszi, hogy az ember ellazuljon, befogadja és elengedje azokat a korral és öregedéssel kapcsolatos nézőpontokat, amelyeknek születésünktől fogva ki vagyunk téve, és amelyekről az évek során úgy döntöttünk, hogy igazak testünkre.Íme néhány kérdés, amit az emberek feltesznek az Access Facelifttel kapcsolatban

Hány kezelésre lesz szükségem?

Nincs ajánlott számú Access Facelift kezelés ahhoz, hogy hihetetlen eredményeket érj el és élvezd a folyamat előnyeit. (Néhányan már egyetlen alkalom után is változásokat észlelnek.)

Azonban, akárcsak az edzőterembe járás, minél többet kapsz, annál jobban fogsz kinézni és jobban érzed magad.


Mennyi ideig tart egy alkalom?

Egy alkalom 60-90 percig tarthat.


Vannak további előnyök?

Az Access Facelift nem csak az arcod számára előnyös. Ez az erőteljes gyakorlat folyamatosan hozzájárul az egész testedhez, így kívül-belül egészségesnek és fiatalosnak érzed magad.


Honnan származik az Access Facelift kezelés?

Az Access Faceliftet 20 évvel ezelőtt hozta létre az Access Consciousness alapítója, Gary Douglas. Ma ezt a testfolyamatot több mint 1800 facilitátor végzi szerte a világon.Az Access Energetic Facelift visszajelzések alapján hatással van:
  • Az arc fényére és ragyogására;

  • A bőr rugalmasságára;

  • A szem tisztaságágára;

  • A haj fényére, szerkezetére és mennyiségére;

  • Mell- és fenék formájára és elhelyezkedésére;

  • Fokozza az energia szintedet;

  • Ellazultabb és nyugodtabb leszel.


Hozzáférés a Facelift alkalmakhoz és a képzéshez

Az Access Facelift szépsége abban rejlik, hogy nem csak a meglévő terapeuták számára készült. Ezt a technikát bárki megtanulhatja. Jó móka, ha egy barátoddal vagy családtagoddal együtt veszel részt a tréningen, ami lehetővé teszi, hogy otthonodban, ahányszor csak akarod, megkapd az Access Facelift-et.


Hogyan működik a képzés?

Az egynapos gyakorló képzés során az Access Facelift facilitátora laminált kezelési ábrát, részletes gyakorlati kézikönyvet és a képzés végén tanúsítványt ad a képzés elvégzéséről.

Mindenkinek, aki részt vesz a tréningen, lehetősége van két Access Facelift kezelést adni és kapni.

Az Access Facelift egy gyönyörű, új wellness üzlet kezdete lehet, vagy kiegészítheted az ügyfelekkel és testükkel foglalkozó jelenlegi üzletedet. – szépségápolás, wellness, masszázs stb.Mi más lehetséges valójában?

Mi van, ha itt az ideje egy könnyedebb, vidám, örömteli létmódnak és testünkkel való jobb kapcsolatnak?Amit az Access Facelift mutatott nekem - Samantha Lewis-tollából

Tíz évvel ezelőtt energiahiányban szenvedtem, nyolc óra alvás után is kimerülten ébredtem, kikényszerítettem magam az ágyból, és egész nap magammal rángattam a testem.

Időpontot egyeztettem egy orvossal; A vizsgálat végeztével a következőket mondta az orvos: „Ez az életkora miatt van, és 42 évesen szednie kell ezt a táplálékkiegészítőt és a vitaminokat.” Ezért elkezdtem mindenre figyelni, ami az életkorral és az öregedéssel kapcsolatos, és mindent elolvastam, amit találtam arról, hogy egy 42 éves embernek mit kell ennie, innia és tennie, hogy jól érezze magát és jól nézzen ki.

Ettől depressziós lettem; még jobban megítélve magam, kezdtem még idősebbnek érezni magam. Elkezdtem elolvasni minden termék összetevőit a polcon, mielőtt bármit is vásároltam volna. Minden a körül forgott, hogy mi van ebben vagy abban a termékben, és mi lenne jó nekem.

Ezalatt az idő alatt egyetlen döntésembe sem vontam be a testemet. Elveszettnek éreztem magam, különösen azért, mert wellness üzletet vezettem, és jobban kellene ismernem ezeket a dolgokat. Így még jobban elítéltem magam.

Két évvel később megtaláltam az Access Consciousness eszközeit, először az Access Bars gyakorló tréningen, majd a következő héten azonnal az Access Facelift tréningen vettem részt.

Mélyebben tudatosult bennem, hogy mit választottam a testemnek, anélkül, hogy bevontam volna ebbe a döntésbe. Az arcom olyan fényes és sima volt, amit 20-as éveim óta nem láttam. Az osztály többi résztvevője is megjegyezte ezt. A testemet könnyűnek éreztem, mint egy toll. A következő hetekben még erősebbnek éreztem magam; Jobban éreztem a kapcsolatot a testemmel. Rugalmasságot és áramlást észleltem a testmozgásban, amitől energikusnak és békésnek éreztem magam.


Lehet, hogy manapság nem nézek ki olyan fittnek vagy karcsúnak, mint amikor kemény testmozgást és étkezési rutinokat végeztem, de több örömöm, könnyedségem van a testemmel, és szeretem azt, aki visszanéz rám a tükörben.

Igen, néha belecsúszok a rám visszanéző arc megítélésébe. Ezek azok az idők, amikor az eszközöket és a kérdéseket használom arra, hogy bármit megváltoztassak – bármibe is vagyok–, és valami mást válasszak.


Minden nap egy kaland!A cikk alap ötletéül szolgáló angol nyelvű irományt ITT olvashatjátok el.Következő Access Facelift tanfolyami alkalmakról ITT olvashattok.


Egyéni kezelésre pedig ITT tudtok jelentkezni.Comments


bottom of page