top of page
Névtelen terv (4).png

Access Facelift 

Avagy más néven a híres ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS!

És ez most nem csalás és nem ámítás! 

Nézd csak milyen visszajelzéseket kaptam

Mi is ez a Facelift kezelés

Nos. Egy szuper gyengéd és szuper finom energetikai kezelés. 

Gondoltad volna, hogy lehetséges botulizmus injekciózása és akupunktúrás tűk szurkálása NÉLKÜL is fiatalabbnak kinézni és még, hogy csak kinézni, de hogy fiatalabbnak is érezni magad?

Akkor most figyelj, mert megtaláltad azt az "eszközt", azt a kezelést, amivel igen is lehetséges. 

És, hogy még bulisabb legyen, ha megtanulod, akkor magadon is tudod futtatni.

Az Access Energetikai Facelift egy csodáslatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többszőr végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Ezt a szuper kezelés világszerte alkalmazzák termál fürdőkben, masszázs szalonokban, kozmetikákban és wellness központokban és még plasztikai sebészeti rendelőkben is. 

Szerintem fontos kiemelni, hogy ez ennél azért sokkal több. Hatással van az immunrendszeredre, szuper a sebek, hegek gyógyításában, az allergiás reakcióknál is többször alkalmaztuk már eredményesen, és a hasi zsírpárnákat is elkezdheti csökkenteni. Léguti nehézségeknél is eredményes és volt, akinek például a térd fájdalmát tűntette el. 

Szóval megannyi egyéb hatást is észrevehetsz a kezelések után, amiről lehet, hogy most éppen nem esik szó. Csak nézd meg, ha van kedved, hogy nálad mit változtat.

Hogy képzelj el egy kezelést?

Egy átlagos kezelés körülbelül 60 perces szokott lenni. 

Csupán csak annyi a dolgod, hogy egy kényelmes masszázságyon a puha takaró és párna segítségével kényelmesen elhelyezkedsz és csak élvezed az enrgiákat.

Igen jól olvastad energiákat, ugyan is a kezelés során 29 különböző energia egyszerre fejti ki a hatását. :)

 

Hát nem szuper? 

Képzeld mennyi minden változás történik ilyenkor a testedben. És, ha azt gondolod, hogy ez csak a testedre hat és az életedre nem, akkor lehet kicsit még mindig kevesebbnek gondolod, mint ami valójában. De semmi baj, majd megtapasztalod. 

 

A kis "szeánsz" végeztével úgy érezheted majd magad, mint akit kicseréltek és egy egész éjszakát végig alud és közben valami varázslatos módon minden széppel és jóval fel is töltöttek. Újra kerek lesz a világ és még szép is. ;D

Mi történik, ha eljössz a tanfolyamra és megtanulod?

Először is a tanfolyam egész napos, reggel kezdünk és este fogunk végezni. 

Ez idő alatt két teljes kezelést fogsz adni és kettőt fogsz kapni is. 

Ezen a kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy az egész testedet megemeld és megfiatalítsd az arcon és a nyakon végzett finom, kellemes, megnyugtató értéssel. 

A tanfolyamról hangfelvétel készül, amit természetesen minden résztvevő megkap, hogy újra tudja hallgatni, ha kedve van feleleveníteni az elhangzottakat. 

Kapsz majd egy füzetet is, amiben minden fontos és hasznos információt megtalálsz a kezelésről, annak menetéről és még sok más egyéb érdekességet is olvashatsz majd.

A kurzus végeztével egy személyre szóló oklevéllel is gazdagodsz és regisztrállak az Access Consciousness rendszerében és innentől kezdve te is hivatalossan kezelő leszel és a világon bárhol alkalmazhatod ezt a technikát. Azért persze érdemes utána olvasni az adott ország, terület sajátos jogi szabályozásainak is.

Szóval ez egy igazán bulis nap, ahol ti résztvevők is alakítjátok azt, hogy miről beszélgetünk még. Kérlek hozd magaddal a kíváncsiságodat, nyitottságodat és tegyél fel nyugodtan kérdéseket. Elvégre is nincs rossz kérdés. Mind elkezdtük valahol.

A nap során több szünetet is tartunk majd, ahogy a csapat igényli és természetesen egy kis snack barral is készülök nektek, hogy a sós és édes utáni vágyatokat is csillapítani tudjátok.

És, ha kedvet kaptál gyere és nézd meg mikor lesz a következő alkalom. 

bottom of page