top of page

ESSE ESSENCE

Tánc a testekkel!

A Struktúrális Megtestesülés Energetikai Szintézise (ESSE). Az ESSE Essence pedig a haladó szintet jelöli. Egy egyedi testkezelés, ami az Access Consciousness eszközeit és testkezeléseit kombinálja kézrátétes technikákkal és a test minden centiméterében jelen levő kötőszövetet (fasciát) célozza meg. A kötőszövet egy teljesen összefüggő struktúra, mely megszakítás nélkül jelen van az egész testben. Alkotó eleme az izmaidnak, inaknak és a szerveidnek is.

Massage
Reflexology Therapy
Acupressure Neck Massage
Back Massage
Upper Back Massage

Az ESSE-t akár mélyszöveti vagy energetikai munkának is felfoghatjuk.

 

Az ESSE célja, hogy változást hozzon létre a test szerkezetében és formájában, hogy megkönnyítse a mozgást és egy energikus testszerkezetet hozzon létre. 

Számomra az egyik nagy kedvenc. Totális jelenlétben lenni a vendéggel, a testével és minden egyes kis molekulájával. Érzékelni mi az amit kér, és együtt mozdulni vele folyamatossan követve az energiát. Kicsit olyan mint a társastánc. A férfi vezet és a nő követi. Közben a nő beleadja az ő maga báját és varázsát, azt aki ő. Apró kicsi díszétésekkel még látványosabbá és élvezetesebbé teszi a közös táncot. Valahol számomra ez a kezelés is ilyen. Ketten együtt hozzuk létre a varázslatot. Te és Én, a te tested és az én testem. 

Kíválóan alkalmazható:

- izomfájadalmaknál

- húzódásoknál

- régóta fennáló testi diszkomfort esetén

- régi hegek, műtéti helyek halványítására

- gerincferdülés, sérvek esetében

- és bármikor, bármire, ha a test ezt kéri.

Mi az én történetem az ESSE-vel?

UN4A8618.jpg

Egyik alkalommal mikor éppen a netet bújtam rátaláltam, hogy van olyan, hogy 4 kezes ESSE kezelés. Azt se tudtam mi ez, csak nagyon tetszett, hogy négy kezes. De sajnos az az esemény korábbi időpontra vonatkozott. 

Na szupi gondoltam, de mi kellene ahhoz, hogy megint legyen?

És láss csodát elmentem egy csere-bere klub délutánra (Ilyenkor összejövünk és egyik kezelést a másikra cseréljük. Kb mint régen a piacon az árucsere időszakában, csak ez murisabb nekem.) és kb 5 perc leforgása alatt meg is teremtődött ez a kérésem. :D

 

Hát, hogy lehet még ennél is jobb? Ebből kérek még. 

Kiderült, hogy aki tartotta Ő is szokott ilyet csinálni egy szegedi barátnőjével. 

Uhh szupppeeer! Akkor már csak annyi van, hogy szuper lenne, ha lenne Budapesten is. Ahogy ezt gondolatban lejárszottam magamban, hogy Pesten, már el is hangzott a következő mondat:

 

"Ok, akkor mikor legyen? Feljön a szegedi leányzó és meg is van oldva. Csak találjunk közös időpontot."

Na nem ragozom sokáig, én is foglaltam időpontot és nagyon szuper volt. Egyszerre ketten is dolgoztak a testemen és valami nagyon finom, nagyon kedves energia futkosott végig az egész testemen. Teljesen ellazultam, olyan volt mintha szét olvadt volna a testem minden egyes kicsi molekulája is. Egy egészen más térbe kerültem. Egyszerűen fantasztikus volt. 

Akkor ott tudtam, hogy én ezt szeretném. Ilyet én is szeretnék, ezt én is szeretném megadni másoknak, EZT A HIHETETLEN ÉLMÉNYT. :)

Az, hogy milyen kalandos úton jutottam el a tanfolyamra és milyen kis kitérőm volt, azt majd elmesélem személyesen, vagy írok róla egy blogbejegyzést. ;)

Én így találkoztam először az ESSE-vel és azonnal rabul ejtett.

Ha te is kíváncsi vagy, hogy számodra milyen élmény lehet és te mit kaphatsz a kezeléstől foglalj te is időpontot. 

UN4A8622.jpg
bottom of page