top of page

SOP

A lehetőségek szimfóniája

Nagy álmom vált valóra, mikor ezt a fantasztikus kezelést a csodás, napsütéses Opátiában megtanulhattam egy hihetetlen tápláló környezetben. Ez számomra a csúcsok csúcsa. 

Amikor az Accessbe jöttem már tudtam, hogy jó helyen járok. Aztán kis időre rá láttam az első ilyen kezelést. Hát kívülről furi volt nem mondom, mégis valami izgatottság, valami bizsergés lett úrrá rajtam. Végül talán úgy 8-9 hónappal később egy 2 napos tanfolyamon kaptam életem első színfónia kezelését. Ja, hogy azt még nem mondtam, hogy az SOP a lehetőségek színfóniája nevet kapta.

ÉÉÉSSSS nem véletlen. ;D

Hát ez egy csoda! Ez a varázslás egy következő foka! NAgyon hálás vagyok, hogy én is részese lehetek azok körének, akik ezzel sok-sok embert meg tud ajándékozni. Igazi élmény adni és és kapni is. Egyszerre jelenik meg az öröm, a boldogság, a kíváncsiság és az izgatott várakozás a térben. Az a bizsergető érzés ahogy érzékeled a lehetőségek tárházát, mint mikor egy kisgyerek beszabadul a cukorkaboltba. :) 

Szóval, hogy kb ez milyen is? Hát eddigi tapasztalataim alapján nálam két kimenetele volt. Vagy eggyé váltam az ággyal és a testem egy tapottat nem mozdult, vagy pont az ellenkezője. Képzeld el, hogy teljesen elengeded a kontrollt, nem akarsz uralkodni a tested felett, csak befogadod és élvezed az energiát. :) Mennyei. És csak elindul a tested, a kezed vagy a lábad, vagy bármi is. Arra fordul, úgy tekeredik, ahogy kedve tartja. Olyan mozdulatokat, csavarodásokat is képes véghez vinni a tested, amit az elméd elképzelhetetlennek gondolt. Mindezt fájdalom nélkül, egy különleges euforikus egység érzetben és totális megengedésben. Én ilyenkor mintha az egész világot teljesen másképp érzékelném. Olyan Alise csodaországban érzet. 

Ja és persze a logikus elmének is egy kis infóóó!

Nem csak azért jó, mert FANTASZTIKUS, hanem mert fenomenális is! :D

De most komolyan!

Ennek a kezelésnek az a lényege, hogy hozol egy témát, amivel foglalkozni szeretnél, vagy ami már régóta foglalkoztat. Párkapcsolat, pénz, üzlet bármi. És igazából a kezelés azt csinálja, hogy felturbózza a lehetőségeket. Valahogy sokkal több kerül "véletlen" az utadba és sokkal sűrűbben. Sokkal több mindent el tudsz érni egységnyi idő alatt. Olyan mintha egy rakétát gyújtanának a popid alá. 

Azt tanácsolják, hogy ugyan abban a témában ne kérj még egy kezelést fél éven belül, ugyanis ilyen hosszan tartó hatása van. ÉS jelentem tényleg. Én már többszőr próbáltam és valóban így van!

bottom of page