top of page

Bántalmazás oldás

Névtelen terv (2).png
Névtelen terv.png

Mi is ez?

A bántalmazás oldás az Access Consciousness egy speciális kezelése. Ezt a kezelést csak Gary Dougles és lánya Grace Dougles oktathatják. Senki más. 

Sajnos manapság a világban és az életünkben a bántalmazás számtalan formájával találkozhatunk. Jól ismerjük és jól meg is szoktuk már. Személyes tapasztalatom az, hogy sokszor már észre sem vesszük, amikor bántalmaznak minket, vagy amikor saját magunkat bántalmazzuk. Vagy lehet, inkább úgy fogalmaznám ezt meg nektek, hogy a megszokás miatt, már a határok eltolódtak. 

Gondoljuk csak bele mennyi féle képpen bántalmazhatnak minket, vagy bántalmazhatjuk magunkat:

    -   a verbális és a fizikai bántalmazás biztos mindenkinek eszébe jut

    -   és azt gondolom a szexuális bántalmazás is közismert

    -   ám beszélhetünk pénzügyi bántalmazásról is

    -   és spirituális bántalmazásról is

    -   az ÖNbántalmazást szeretném hangsúlyozni, mert sok esetben ez az, amit a     

        legnehezebben hagyunk abba.

Sokszor a bántalmazásnak nem csak fizikai jelei vannak - foltok, duzzanatok, török csontok - hanem bizony érzelmi és lelki nyomai is vannak. Ezeket igyekszünk sokszor eltitkolni, a szőnyeg alá söpörni, mert ezt láttuk, ezt tanultuk, vagy simán csak, mert ezt gondoljuk a legjobb megoldásnak. Ám ilyenkor az történik, hogy a test ügyesen magába zárja ezeket és ebből is adódhatnak kötött, merev, deformált területek és félreműködések. A testünk mindent megtesz, amit kérünk, nem akartál vele foglalkozni, hát elzárja. 

Ám mindezek feloldására van megoldás és a jó hír, hogy olyan megoldás, amivel nem kell száznegyvenkettedszer is újra felszakítani a sebeket, újra élni a történteket. ÉS ez az egyik LEGES-LEGFONTOSABB rész számomra ebben az egészbe, ami az egyik legtöbbet érő. 

 

Bántalmazás oldás folyamata?

A folyamatot azzal kezdjük, hogy egy hanganyagot meg kell hallgatni minimum 30-szor. Érdemes ezt betartani és az sem baj, ha többszőr hallgatod meg, mert csak könnyebb lesz a testkezelés, és ha már belekezd az ember szuper, ha mindent is kipucol egyszerre. Nem?

 

Én körülbelül 50-szer hallgattam meg és a kezelő még meg is jegyezte a végén, hogy érződött, hogy tényleg sokszor meghallgattam, olyan szép áramlós volt az egész. 

A hanganyagot ITT tudod megvásárolni.

Ezt a hanganyagot nem kell érteni, nem kell tudatos figyelemmel meghallgatni. Azért ez elég jó hír nem. Máris sokkal könnyebbnek tűnik ez az egész. :D

Szóval szuperül működik akkor is, ha mondjuk éjszaka 0 hangerővel hallgatod, vagy bármikor akár csak úgy a háttérben. 

És, hogy mit csinál ez a hanganyag? Felhozza az összes bántalmazással kapcsolatos dolgot, ami bármelyik életedben ért. Egyáltalán nem biztos, hogy ebből az életből származnak. Nem kell tudnod mi volt, nem kell emlékezned rá. A hanganyag már elkezdi tisztítani ezeknek az energiáit, korlátozásait és emlékeit. 

Jogos lehet a kérdésed, hogy akkor miért van szükség a kezelésre? 

Azért, hogy a testedből is elengedd ezeket. A hanganyag, "csak" a lényedből tudja kitisztítani. 

Gondolj csak bele, mennyivel könnyebb lenne az életed, ha ezek az emléklenyomatok, korlátozások már nem lennének hatással az életedre?

Mennyivel lenne könnyedebb a tested?

Mennyivel könnyebben alakítanál ki kapcsolatokat és mennyivel másabbak lennének azok, ha már a múlt nem lenne hatással rád?

Nekem az egyik legnagyobb ajándéka, hogy végig csináltam én is ezt a folyamatot, hogy a rendszeresen visszatérő rémálmaim megszűntek. Nyugodtan alszom éjszakánként, már nem menekülök, nem vagyok fogságban, és nem bántalmaznak álmomban. És amúgy valahogy kaptam egy olyan erőt, magabiztosságot, hogy tudom, ha helyzet lenne, megoldanám. Már nem félek tőle, nincs rám "hatással". 

Hogy néz ki ez a kezelés?

Maga a kezelés általában 60 perc. 

Egy nyugodt biztonságos légkört alakítunk ki, ahol ellazulhatsz és teljes nyugalomban és biztonságban adhatod át magad a kezelésnek.

A bántalmazás oldást ölelő pozícióban a kéz és lábfejek összeérintésével végezzük.

 

Ha úgy érzed te is végig csinálnád ezt a folyamatot, keress bizalommal.  

bottom of page