top of page

Access Testkezelések

Yoga Practice

Te is szeretnéd, ha könnyedebb lenne a tested? 

Szeretnéd használni a teljes kapacitását? 

Megnéznéd mire képes még, amit el sem tudtál képzelni?

Szeretnéd végre újra szeretni a tested és érteni?

A testkezelésekkel célzottan tudunk egy-egy témán dolgozni, így hatékonyabban és látványosabban érhetünk el eredményeket. Legyen itt szó egy testi tünetről, párkapcsolati érdekességről, vagy akár mondjuk a megjelenéssel, megszólalással kapcsolatos furcsaságokról. 

 

Jelenleg több mint 100 testkezlés van, amik közül tudsz választani, amivel tudunk egy-egy témán dolgozni és kényeztethetjük a testünket is közben, és 56 amit taníthatunk is. Ugyanazt a témát többféle energiával és több irányból is megközelíthetjük, akár kezelés, akár facilitálás formájában. Lehet, hogy egyik alkalommal "A"-t fog kérni a test, másik alkalommal "C"-t, és harmadik alkalommal "Z"-t.

Ez nem azt jelenti, hogy előtte rosszat választottál, csupán azt, hogy azzal, hogy választottad "A"-t az már annyit mozgatott a dolgon, hogy legközelebb a "C" lesz az, ami a legtöbbet teremti. 

 

Mivel a kezelések neve sokszor az agy számára értelmezhetetlen és inkább korlátoz abban, hogy válaszd az adott kezelést ezért nem is sorolom fel nektek. És pont ez a szuper is benne így tényleg a tudásodra hagyatkozva, vagy nevezzük megérzésnek, éberségnek (kinek mi szimpatikus) szóval ezek alapján fogsz majd választani, vagy mondja meg a tested, hogy mit szeretne. 

És akkor válasszuk szét egy kicsit a dolgokat, hogy tudd mire számíthatsz, ha kezelésre illetve ha tanfolyamra jössz hozzám. :)

Mi történik, amikor egy privát kezelésre jössz el hozzám?

Először is pár mondatot beszélgetünk, ha még korábban nem ismertük egymást és nem találkoztunk. Ám, ha ismerjük egymást is beszélgethetünk. ;D

Elvégre mégis könnyebb úgy, ha nem egyből beleugrunk a közepébe. 

Elmondhatod mi az, amivel ezen az alkalmon szeretnél foglalkozni, mi az, amin változtatnál, ha esetleg tüneted van, hol van. 

 

Ezek után felfekszel egy kényelmes masszázs ágyra, puha takaró és párna biztosítja majd a totális kényelmet és ellazulást. Mintha ottlon lennél a kedvenc kanapédon. 

Egy pár perc ráhangolódás után választunk kezelést és innentől kezdve már tényleg semmi más dolgod mint élvezni, hogy végre csak te vagy és minden csak rólad szól. Becsukhatod a szemed és alhatsz és közbe minden szépen megy a maga útján ééééés történik a varázslat. ;)

 

A kezelés végesztével csak azt veszed majd észre, hogy mennyivel könnyebb vagy és mennyivel másabb minden. 

 

Körülbelül így tudod elmondani neked, hogy mi az, ami történik egy-egy kezlés során. Persze kinézhet ez máshogy is, de ez a legáltalánosabb. 

Mi történik mikor egy testkezelés tanfolyamra jössz el hozzám?

Regisztráció után én is értesülök róla, hogy lesz még egy résztvevő a tanfolyamon. Így elő tudom neked is készíteni a kis füzetet a kezelésről, amit választottál. Ebben találsz majd egy csomó egyéb hasznos információt is, nem csak annyit, hogy ez a kezelés micsoda és hogy, hogy is csináld.

 

A tanfolyam napja előtt még kapsz tőlem egy e-mailt, amiben emlékeztetlek az eseményre és megtalálod benne a további informácókat, pontos címet, megközelítést és egyéb információkat. 

 

És végre el is érkezett a tanfolyam ideje. Már izgatottan várok minden résztvevőt. :)

Annyira imádom, hogy mindegyik más és más lesz. Minden tanfolyam egyedi, elvégre ti résztvevők is alakítjátok. A ti kérdéseitek, a nyitottságotok és kíváncsiságotoknak hála mindig valahova máshova jutunk el az adott témában. 

Amikor megérkeztek, már egy kis sneck barral fogadlak benneteket. Mindig találtok majd sósat, édeset, és innivalókat. Egyrészt mert szuper kis hangulatot ad az egész összejövetelnek, másrészt mert majd észre fogjátok venni, hogy a tanfolyam során bizony meg-meg kívánjátok majd ezeket. És ez teljesen természetes, elvégre dolgozunk az energiákkal és ilyenkor bizony a szervezetek kívánja a sót, a cukrot és a folyadékot is. 

Minden tanfolyamon készül hangfelvétel, minden alkalommal kapsz leírást a kezelésről, és minden alkalommal egy szuper oklevéllel is gazdagodsz. :)

A tanfolyam ideje alatt egyszer adsz és egyszer kapsz majd kezelést, így mindkét oldalról megtapasztalhatod az energiát.

És az alkalom megkoronázásaként és annak lezárásaként mindenkinek örömmel nyújtom át a névre szóló oklevelét. :)

Mindenkit egyesével az Access Conscioussnes rendszerében regisztrálok mint kezelőt, és innentől kezdve bárkit hivatalosan is kezelhettek. Természetesen az adott ország jogi sajátosságait figyelembe véve.  

Mivel gazdagodsz egy-egy tanfolyam után?

-   egy szuper új kezelést tanulsz meg

-   kapsz egy leírást, amit bármikor újra elővehetsz és elolvashatsz

-   kapsz egy hanganyagot a tanfolyamról, amin minden rajta van ami elhangzott így újra élheted az egészet, amikor csak kedved tartja

-   névre szóló oklevéllel gazdagodsz

-   és nem utolsó sorban új embereket, barátokat szerezhetsz magadnak

Ha felkeltette az érdeklődésedet, gyere és nézd meg most milyen aktuális lehetőségek vannak.

bottom of page