top of page

Szívfény Érintés

Emlékszel még milyen, amikor őszinte szeretettel érintenek?
Mikor őszinte érdeklődéssel figyelnek rád?

Amikor jelen vannak veled?

Ez a finom érintésekkel és őszinte szeretet energiával dolgozó energetikai kezelés, ami hozzásegít ahhoz, hogy bízz önmagadban, hogy tudd, hogy tudsz és hogy igazán önmagadként létezz.

Hozzá segít ahhoz, hogy bár ne bizonygass, ha a teljes bizonyossággal tudd, hogy TE ki vagy, hogy TE mit tudsz, és hogy TE mire vagy képes! 

Szívfény_edited.png

Mi az én történetem vele?

Már régebben hallottam erről a technikáról, de valahogy mindig is igyekeztem magam távol tartani a spiri, a nagyon spiri dolgoktól. Valahogy az nekem mindig is furi volt és olyan nem értem dolog. 

Már része volt az életemnek az Access és sokáig azt gondoltam ez nekem elég. Majd elérkezett az idő mikor éreztem, most már tudok nyitni más fele is. Érdekes, hogy egy accesses nagyon kedves ismerősöm akkor már évek óta használta ezt a technikát és egyik alkalommal egy ilyen kezeléssel ajándékozott meg. És wwwááááóóóóó úgy kiütött, úgy elvitt valami egészen más világba..... és mikor felébredtem azt éreztem wwaaóóó nem tudom mi történt de sokkal könnyebb vagyok, mintha egymillió tonna súly esett volna le a vállamról. Sokáig nem igazán tudtam megfogalmazni mi is az amit  változtat nálam. Azt mindig éreztem, hogy jobban vagyok, hogy olyan mintha randiztam volna önmagammal. ÉS így a távlatból visszanézve, már azt tudom mondani, hogy IGEN valahogy közelebb kerültem magamhoz, Önmagam ELISMERÉSÉHEZ, Önmagam TUDÁSÁHOZ, és ahhoz a biztos tudáshoz, hogy igen csodálatos vagyok, szerethető vagyok és minden RENDBEN van velem. 
 

Az is nagyon érdekes számomra, hogy azt érzem ezzel kerek egész a világom, az Access és a SZÍVFÉNY mintha számomra tökéletesen kiegészítené egymást és együtt valami nagyszerűbbet teremt az én életemben. 
 

Mintha most érezném igazán csak azt, hogy tényleg bármi jöhet, bármi felbukkanhat megvannak az eszközeim és mindig lesz ami tovább vigyen.
 

Van mivel gyógyítanom a lelki sebeket, van mivel megtámogatnom a testemet, és van amikkel kimondottan a vágyott jövőm megteremtésében tudok támogatást kapni.

 

Had idézzem nektek Barta Erika a szívfény kezelés "szülőanyja" gondolatait itt most:


 

Mi a Szívfény?A Szívfény egy híd az Égi és a Földi világ között.

A Szívfény egy látomás, amit egy magasabb világból hozunk le ide a földre.

A Szívfény egy hang, amely a lelkünk hangja, és ha ezt meghallod, onnantól megváltoztatja az egész életedet.

A Szívfény egy érzés, ami által egy emlék ébred fel a lelkünkben.

A Szívfény egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érintése ébreszti fel a testünket erre az érzésre.

Egy tudatos kapcsolat a tested és a lelked között.

A Szívfény felébreszti benned, hogy ki vagy valójában, hogy egy csodálatos fénylény vagy emberi testben.

Általa megtalálod igazi Önmagad.

Ez a SZÍVFÉNY.Bartha Erika – Jananda

bottom of page