top of page
belly.jpeg

Belly Revolution
a boldog pocakért

Ez egy exkluzív és egyedülálló protocol, egy holisztikus támogatás, amely figyelembe veszi a kliens sajátos igényeit, a történeteiket, az érzéseiket és a lélegzetvételüket. Egyszerre dolgozik test, szellem és lélek szinten. 

A hasunk egy nagyon intim, érzékeny és finom terület. Ezért különösen fontosnak tartom, hogy az egyén tempójában közelítsem meg, időt hagyva számára az ellazulásra, hogy felkészüljön az érintésre. Ahogy számomra is fontos, hogy egy totális kedvességgel és teljes jelenléttel, odafigyeléssel érintsék a testem ugyan ezt fontosnak tartom megadni a kedves vendégnek is. Így egy igazi wellness élménnyel gazdagodva, töltődve és ellazultan térhet vissza a mindennapokba. 

A belly revolution az egyetlen olyan protokoll, ami változást hoz létre a testben, a hasunk tónusában, ami nem okoz erős, vagy fájdalmas reakciót a klienseknél. Köszönhető ez annak, hogy egyszerre egy energetikai kezelés, érzelmi oldás és egy nagyon kedves lágy könnyed érintés. 

A kezelés során tulajdonképpen a bolygó ideget stimuláljuk.

Te hallottál már a bolygó idegről? 

A bolygóideg (nervus vagus) egy olyan hosszú és összetett idegrost, ami az agyból kiindulva egészen az alhasig fut. Érinti az agyat, emésztőrendszert (gyomor és belek), szívet, májat, hasnyálmirigyet, epét, vesét, húgyvezetéket, lépet, tüdőt, női ivarszerveket, nyakat (nyelőcső, garat, gége), fület, nyelvet. És ez a különös idegrost nemcsak "lefelé" hat (stressz hatására ezért kapsz "gyomorideget"), hanem az emésztőrendszer is küld "felfelé" jeleket, üzeneteket. Egyes kutatások szerint csak a vékonybélben mintegy százmillió idegsejt található, ami összevethető a gerincvelőben található neuronok számával.

Legegyszerűbben úgy képzelheted el a bolygóideget, mint a szervezeteden belüli kommunikációs sztrádát, amely közvetíti az üzeneteket az agy és a szervek között, valamint ellenőrzi a testi reakciókat pihenés és emésztés közben. Éppen mivel ilyen hosszú és kiterjedt a bolygóideg, előfordulhat, hogy egyes szakaszain valamilyen okból (krónikus betegség, műtét, szervi elváltozás) gátolttá válik az információáramlás. De okozhat működészavart a hőség, testi sérülés miatti félelem, vér látványa, megerőltetés, túl sok állás is.

Ha a bolygóideg működése optimális, akkor jobb az emésztés, rendben van a vérnyomás, alacsonyabb a depresszióra és szorongásra való hajlam, kiegyenlítettebb a vércukor szabályozás, mérséklődik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata, kevésbé megterhelő a stressz.

A bolygóideg hatással van a szívritmusunkra, légzésszámra, a bélperisztaltikára (így a jó emésztésre), az izzadságra, kiválasztásra, továbbá olyan izmokat is beidegez, melyek a nyelést, hangképzést és beszédet teszik lehetővé. Így a bolygóideg “jólléte” kulcsfontosságú. Normális esetben a paraszimpatikus rendszer aktív és nyugodtan éljük a mindennapokat és csak veszély esetén kapcsol be a szimpatikus “küzdj vagy menekülj” funkció. Azonban a mai világban sokkal több stressz hatás ér minket, ami folytonos szimpatikus túlsúlyt tart fenn. Így nem tud a paraszimpatikus pihenj-eméssz-lélegezz-gyógyulj mechanizmus érvényesülni. Ha ez sokáig fennáll olyan betegségek alakulhatnak ki, mint depresszió, cukorbetegség, fejfájás, elhízás, krónikus elhízás, fülzúgás, gyomorégés, reflux, daganatos betegségek, krónikus gyulladásos kórképek, emésztő traktus zavarai, idegrendszeri betegségek (pl. Parkinson, Alzheimer), asztma.

 

Gondoltad volna, hogy egyetlen ideg ennyi feladatot lát el? Őszintén míg nem néztem utána, hát fogalmam sem volt. Nem tudom, hogy nem tanultunk ezekről az iskolában, vagy csak akkor nem tartottam fontosnak, de most élmény volt olvasni és még inkább erősödik az a nézőpontom, hogy a testünk mennyire CSODÁLATOS!

Ha most már tutira tudod, hogy szeretnéd kipróbálni, csak nyomj itt erre a gombra :

Pozitív hatásai:
 • Enyhíti a különféle emésztési betegségek tüneteit, javítja a bélmozgást, csökkenti a gyulladást, puffadást, gázképződést

 • Segítség a funkcionális bélrendszeri rendellenességek esetén

 • A salakanyagok eltávolításáért felelős szervek újraaktiválódnak.

 • Diéta és/vagy életmódváltás hatékony kiegészítője

 • Aktiválja a természetes kiválasztási folyamatot

 • Segít aktiválni a nyirokkeringést a has területén

 • Felgyorsítja a méregtelenítést

 • Stresszoldó hatása van.

 • Ellazítja a szöveteket

 • Mélyebb, pihentetőbb alvást biztosít

 • Harmonizálja finom fizikai, mentális és érzelmi síkjainkat.

Mikor nem ajánlott ez a fajta hasmasszázs?
 • Lázas állapot.

 • Antibiotikum kúra alatt.

 • Epekő gyanúja, illetve bizonyítottan meglévő epekő esetén.

 • Várandósság alatt.

 • Mesterséges megtermékenyítés folyamata alatt.

 • Szülés után, amíg a gát és a kismedence helyre nem állt.

 • Bármilyen típusú rákbetegség esetén, ha kezelés alatt állsz.

 • Bariátriai műtét esetén.

 • Ha bármilyen hasi műtéti beavatkozás volt az elmúlt 6 hónapban.

 • Véralvadásgátló szer szedése esetén.

 • Crohn betegség esetén.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erről a kezelésről beszélgettünk Anikóval, ITT tudok megnézni a kis videónkat!

 

Fontos megemlíteni és kihangsúlyozni, ez a kezelés sem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot és kezelést, kérlek kérd ki az orvosod véleményét a kezeléssel kapcsolatban!

És akkor a friss hír!

Most már meg is tanulhatjátok ezt a szuper kezelést velem! :D

Annyira imádom, annyira fontosnak érzem, hogy egyre többen kezdjenek el odafigyelni a testükre, egyre többen alakítsanak ki egy szuper kapcsolatot a testükkel! 

Különösen fontos szerintem a nőknél ez a terület!

bottom of page