top of page

Access Bars®

Hát ez valami olyan, amit mikor én kezdtem fogalmam sem volt, hogy mi ez, csak egyet tudtam ez nekem KELL!

Még csak kipróbálni sem próbáltam ki, hanem egyből már a tanfolyamon ültem.

És azóta sem bántam meg, sőt NAGYON-NAGYON-NAGYON hálás vagyok magamnak, hogy választottam.

Rengeteg dolog megváltozott az életemben és nagyon sok minden sokkal könnyebb mint azt valaha gondoltam, hogy lehetséges!

Az Access Bars® mint a neve is mutatja az Access Conscioussnesnek az alap kezelése.

 

Masszázságyon fekve kényelmes puha párna és puha takaró társaságában fogadhatod be ezt a szuper kényeztető és lazító kezelést. Nincsenek extra szabályok, nem kell közben semmit mormolnod, sem fájdalmat elszenvedned. Nem fognak hadonászni feletted és sámán táncot sem járnak körülötted. Mindössze pontokat érintünk a fejeden, és a szervezeted saját energiáit buzdítjuk aktívabb munkára, hogy elengedhesd a stresszt, a korlátozó nézőpontokat és blokkokat, amiknek nem veszed hasznát.

Csupán egyetlen dologra kell figyelned, hogy ne tedd keresztbe, vagy kulcsold össze a kezed. Ez ugyanis az energia áramlást megszakítja. Nyugodtan pihenhetsz, el is alhatsz,  horkolhatsz is és még csak szégyelned sem kell. ;) Az emberek nagy százaléka tényleg elalszik a kezelés során, mert egy olyan mély meditatív állapotba kerül a test, hogy ez egy természetes reakciója lesz.

Sokan esküsznek, hogy egy-egy kezelés után olyan érzés mintha 3-4 órát aludtak volna. Mások ahhoz hasonlítják, mintha megnyomták volna a törlés gombot a számítógépen. 

A Bars megtanít befogadni. Befogadni mindent, és bármit. Sajnos azt vettem észre, hogy ezt már elfelejtettük, hogy is kell. Gyerekként még teljesen természetes volt, és nem volt kérdés bennünk, hogy vajon mit tett a másik, mit kell ezért nekem tennem majd. Csak simán ajándékot adtak nekünk és mi hálásan, örömmel elfogadtuk. Ennek van egy olyan hihetetlen, könnyed varázsa. Hogy mi történik, amikor befogadsz?

Megengeded a testednek, a lényednek, hogy más választásokat és más lehetőségeket teremtsen. Kérdezd meg magadtól, hát nem ez az, amire igazán vágysz? Hogy egy jobb, egy más életet teremts magadnak és mindenki másnak is? Mi van, ha erre az egyik legdinamikusabb eszköz a Bars kezelés?

Az első Bars kezelést több mint 30 évvel ezelőtt az Access Consciousness alapítója Gary Douglas futtatta. Jelenleg 173 országban gyakorolják világszerte több mint 10.000 képzett facilitátor segítségével. 

A Bars 32 pont a fejen, amiben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, érzelmedet és nézőpontodat tároltad el, amiket bármely életedben fontosnak tartottál. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből. A pontok egy-egy életterületet fednek le és lényegében a kezelés végére az össze területen végig is megyünk. 

Egy kezelés általában 60-90 percet vesz igénybe. És a jó hír, ez a gyerekeknél sokkal-sokkal rövidebb idő. Egy alig pár éves gyerkőcnek elég pár perc, 10 éves kor alatt elég 5-10 percet kell egyhelyben lennie. És hogy miért? Mert ők sokkal gyorsabbak még és sokkal kevesebb nézőpontjuk van.

A Bars hatással van:

- a kapcsolataidra

- a pénzügyeidre

- a kommunikációdra

- a fizikai egészségedre

- beindítja a szervezeted regeneráló képességeit

- törli az öregedéssel kapcsolatos összes nézőpontod

- és a kreativitásodat is fokozza

- könnyedebben kezeled a stresszt és a nehéz helyzeteket, nehéz embereket

- javul a kapcsolatod a testeddel

- alvászavar, koncentrációs problémák és depresszió tünetein is segít

- és a kontrollmániád is csökkentheted. Nem fogod azt érezni, hogy feltétlen neked

kell mindent irányítani, mert különben..... 

A bars kezelés hatékonyságáról több kutatást is végeztek. Ezekről egy kis összefoglalót ITT olvashatsz.

ITT pedig a bars kezeléssel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésekre kaphatsz válaszokat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen egy Bars tanfolyam?

A Bars tanfolyam egy egész napos képzés.

Kapsz egy szuper füzetet, amiben minden eszköz, minden kezelés és minden minden is le van írva.

Kapsz két szuper fejábrát, ami segít, hogy könnyebben megtanuld a pontokat, amiket a kezelés során érintünk és természetesen a nap végén egy névre szóló oklevelet. Az egész napról hangfelvétel készül, amit szintén megkapsz, hogy bármikor újra tudd hallgatni, ha szeretnéd újra feleleveníteni az elhangzottakat.

 

Nem csak a bars kezelést tanulod meg, hanem emellett még másik 3 kezelést is és egy csomó eszközt, amit könnyedén beépíthetsz az életedbe és akár a 3 éves gyerekednek is megtaníthatsz. Persze, csak ha van és szeretnéd. :D

Két kis filmet is megnézünk. Az elsőben Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer mesélnek a barsról és mutatják be a kezelés menetét, a másodikban pedig megismerkedhetsz Simone Milasas-al ás Brendon Watt-al is, akik megköszönik, hogy választottad a tanfolyamot, hogy egy új útra indulsz és mesélnek a további lehetőségeidről. 

A nap során kétszer adsz, és kétszer kapsz majd kezelést, így van lehetőséged többször is segítséggel végig menni a pontokon és a kezelés menetén. 

Természetesen ezen a szuper napon is készülök a résztvevőknek egy kis snack barral, hogy csillapítani tudjátok az édes és sós utáni vágyatokat és ezzel is egy kis pluszt adva a naphoz, hogy még jobban érezzétek magatokat. 

Ha mindezek után most már tudod, hogy te ezt szeretnéd, akkor a lenti gombra kattintva tájékozódhatsz a következő alkalmakról.

bottom of page