top of page

Aroma Érintés

Illóolajos masszázsélmény

Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon. A halk zene, az aromaolajok illatai, a finom érintések együttes tánca egy különleges világba repít szempillantások alatt.  

A lélek megpihen, a test ellazul és a napi problémák háttérbe vonulnak.

aroma masszázs.jpeg
Mit érdemes tudni az aroma érintésről?

Az aromatouch masszázs terápiának egyszerre van felemelő, energiaszint növelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, test és lélek számára egyaránt.

Az Aromatouch masszázs technikát Dr. David K. Hill fejlesztette ki, CPTG minőségű, azaz 100%-os tiszta terápiás illóolajok alkalmazásával.

Ennek a masszázsnak a hatékonysága a megfelelően felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik, miközben az olajok egyfajta szinergiát alakítanak ki testünkben.

A masszázs során az olajokat lágy érintéses technikával visszük fel a hátra, a fej hátsó részére, a fülekre és talpakra. A 60 perces masszázs során érintjük a test meridiánjait és energiaközpontjait, ezzel egyensúlyba hozzuk a szervezet működését, felfrissítjük a testet és a lelket.

 

 

A masszázs során nyolc meghatározott sorrendben felvitt esszenciális olajat és olajkeveréket használunk és négy szakaszra oszthatjuk a kezelést.

AromaTouchFlyer_page1_image1.jpeg
2x3-aromatouch-oils-botanicals_edited.jp
2x3-aromatouch-oils-botanicals_edited.jpg

​1. szakasz - Stresszkezelés

Balance esszenciális olajkeverék:  Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, rózsafa,fenyőtömjén és a kék varádics keveréke,mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben  a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.

Levendula: enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt. A testre gyakorolt nyugtató hatása és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé​

2. szakasz - Immuntámogatás

Teafa esszenciális olaj: baktérium, csiraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába

On Guard esszenciális olajkeverék: A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat és a penészt.​

3. szakasz - Keringés javítás

Aromatouch esszenciális olajkeverék: A ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula éa a grapefruit összetevőket a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, izületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Deep Blue esszenciális olaj: Izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.​

4. szakasz - Homeosztázis

Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és igy a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

bottom of page