top of page

Mi is az az 

Access Consciousness?

Hát persze, hogy valami fura izé, ami honnan máshonnan is származhat mint a naaagy AMERIKÁBÓL! :D

1.jpg

Hogy is indult?

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fura fickó. Aki nagyon nem volt elégedett az életével és úgy egyáltalán azzal az élettel, amit elérhetőnek gondolt. Így egy napon elkezdett kérdéseket feltenni magának és az univerzumnak: 

"Mi lehetnék, mit tehetnék, birtokolhatnék, teremthetnék és generálhatnék, amivel egy jobb hellyé tehetném az életemet és a világot?"

Ezt a fura úriembert Gary M Douglasnak hívják és ő alapította ezt a rendszert. Hála a kérdéseinek és a médiumi képességeinek egy csodásan működő egyszerű eszközök tárházát tartalmazó rendszert alkotott és alkot folyamatosan. Ebben segítségére van Dr. Dain Heer alapító társa és még sokan mások is. Merthogy mi mind, akik használjuk ezeket az eszközöket folyamatosan nyitogatjuk a lehetőségek terét egy jobb világra és könnyedebb életre.

Az Access Consciousness egy nagyon komoly rendszer, ahol kőbevésett szabályok vannak és mindent szóról szóra, pontról pontra kell követni! Minden nap 3 órát egyhelyben ülve kell meditálnod és várni a megvilágosodást. :D

 

Nem-neeem. Az máááásik! 

Csak vicceltem. ;) Ezt majd megszokod. Ahogy egyre jobban ásod bele magad, annál inkább észre fogod venni, hogy ez egy laza, mókás dolog, eszköztár, amiket ha használsz, akkor dinamikusan meg fog változni az életed. És honnan máshonnan is származhatna ez az egész miiiint Amerikából. :D

 

Az alapítója Gary Dougles (az idősebb ősz úriember a képen), és a szívtipró Dain Heer a társalapítója. Mint azt a kép is tükrözi, rengeteget fogsz majd nevetni a kurzusokon és sok furcsa, bolondos és mókás emberrel fogsz találkozni. 

Névtelen terv (3).png
1.jpg
Close-up view on dandelion seeds. Dandelion blowball in summer. Copy space..jpg

Akkor most komolyabban az Access Consciousnessről!

Az Access Consciousness nézőpontja más az életről. Azon az elképzelésen alapul, hogy nem vagy rossz, és tudsz, és hogy a tudatosság bármit meg tud változtatni. Ez egy örökösen bővülő módszere annak, hogy megváltoztasd az életednek azokat a részeit, amik nem úgy mutatkoznak meg, ahogyan tudod, hogy meg tudnának, és hogy megteremtsd az életet, amire igazán vágysz. 

Az Access Consciousness nem azt mondja, hogy ez lenne az egyedüli út. Az Access Consciousness megerősít abban, hogy tudd, hogy mi IGAZ számodra.

Az Access Consiousness célja, hogy a tudatosságnak és egységnek a világát teremtse meg.

A tudatosság mindent magába foglal és semmi felett nem ítélkezik. Téged is magába foglal. Mindent, ami vagy.

A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz. Nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd és többet, mint amit eltudsz képzelni.

bottom of page