top of page

jún. 22., Szo

|

Budapest

Acces Bars tanfolyam 06.22.

Teljesen kikészít az állandó stressz, a görcsölés és a folyamatos sz.r cunami? Itt az ideje ezt megváltoztatni! A BOLDOGSÁG neked is jár!

Acces Bars tanfolyam  06.22.
Acces Bars tanfolyam  06.22.

Idő és helyszín

2024. jún. 22. 9:00 – 18:00

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47, 1111 Magyarország

Az eseményről

Milyen lenne tudni, hogy neked is lehet jobb, hogy neked is lehet könnyebb az életed és mindehhez még csak nem is kell keményen fogcsikorgatva megdolgoznod? Ha tudnád, hogy vannak ezekhez egyszerű eszközök, amik azonnali változást hoznak kíváncsi lennél rá? 

Elindulnál az úton? 

Adnál magadnak egy esélyt?

Ha a válaszod igen, akkor olvass tovább! És ha szuper az életed, de szeretnéd, hogy még nagyszerűbb legyen, akkor neked is szól ez a program. Ha viszont neked szuper az életed, és nem szeretnél többet kérlek csak kattints tovább. 

Az egész napos programon megismertetem veled ezeket a végtelenül egyszerű eszközöket, amiket még egy 5 éves gyerek is tud használni és megtanulsz egy szuper érintéses kezelést, ami segít a stressz oldásban, az alvászavarban, a kapcsolati és kommunikációs problémákban és az anyagi helyzetedet is segít megváltoztatni. 

Tudom tudom ez hihetetlen de bízz egy kicsit magadban és bennem és adj egy esélyt a kíváncsiságnak, ami ide hozott. Világszerte milliók alkalmazzák a mindennapjaikban ezeket az eszközöket és szinte mindenki pozitív változásokról számol be! 

A Bars kezelés során a fejen érintünk 32 pontot, amelyek az életed egy egy területét szimbolizálja és segít elengedni az elakadásokat, nézőpontokat és átvett megtanult mintákat, amik már nem működnek neked. Ezzel pedig egy új teret egy frissebb életszemléletet és energikus lendületet kaphatsz Te és az Életed is. Csak feküdj le egy kényelmes masszázs ágyra, engedj meg magadnak egy kis pihenést és élvezd a változást. 

Ha még több információra lenne szükséged olvasd el itt az oldalamon a modalitás fül alatt az Access Bars lapot. Itt összegyűjtöttem minden fontos információt és a blogbejegyzésekben is találhatsz hasznos cikkeket ezzel kapcsolatban. 

Ha neked is eljött az idő, hogy megváltoztasd az életed és úgy érzed lehet ebben valami tarts te is velem! :)

Az egész napos program során megismered az eszközöket, kétszer adsz és kétszer kapsz majd kezelést. Egy szuper kézikönyvvel is gazdagabb leszel, amiben minden információ szerepel az eszközökről és errő az érintéses kezelésről is. A nap során hangfelvételt is készítek, hogy tuti semmilyen információ ne kerülhesse el a figyelmed és bármikor újra tudd hallgatni, ha szeretnéd. Kapsz egy kezelési ábrasort és a nap végén a munkánk elismeréseként egy oklevéllel is gazdagabb leszel. :)

Befektetésed Önmagadba és a Jövődbe:

Ha Első alkalommal veszel részt a tanfolyamon 108.000.- Ft

Ha ismétlő vagy, vagy 16 és 17 éves akkor 54.000.- Ft

16 éven aluliak esetén felnőtt fizetős résztvevő kíséretében INGYENES!

Ezek az árak központilag meghatározottak, ezektől eltérni nem tudunk és ezek a magyarországon élő és kereső résztvevőkre vonatkoznak. Amennyiben másik országban élsz vagy dolgozol kérlek a pontos árért keress minket üzenetben. 

Ha bármi kérdésed van keress bizalommal.

És ne feledd az életben MINDEN örömmel, könnyedén és ragyogva árad felénk!

Esemény megosztása

bottom of page