top of page

jún. 09., V

|

Budapest

Facelift workshop 06.09.

Téged is foglalkoztat a szépség, a fiatalos külső és a fiatalos lendület is fontos számodra? Mindemellett az egészséged is szem előtt tartod és örülnél, ha lenne valami plusz a kezedbe, ami segít megfázások esetén is? Akkor ez a program neked is szól! :)

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Facelift workshop  06.09.
Facelift workshop  06.09.

Idő és helyszín

2024. jún. 09. 9:30 – 17:30

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47, 1111 Magyarország

Az eseményről

A mai világban elég nagy a nyomás, hogy tökéletes alakunk legyen, hibátlan bőrünk, ragyogó, csillogó életvidám tekintetünk legyen. Legalábbis a közösségi médiában szinte csak ezt látjuk. 

Persze gyorsan be is villánnak a méregdrága krémek, a botox kezelés, az ér összehúzó szemcseppek stb stb praktikák tömkelege.

Akkor gyere és álmodjunk most egy másik világot! Milyen lenne, ha lenne egy olyan valami ami nem jár fájdalommal, nem kellenek a tűszúrások, nem kell a temérdek méregdrága krém, csupán csak kényelmesen lefekhetnél és élvezhetnéd a finom érintést, azt a jóérzést ami átjár közben, a megmagyarázhatatlan belső ellazulást? Milyen lenne, ha miután felkelnél erről az ágyról azt éreznéd, hogy sokkal szebb az élet, hogy süt a nap, hogy vannak örömteli jó dolgok és lehetőségek, amiket csak meg kell ragadnod? 

Mi van ha ez nem CSAK álom?

Ilyen van!

EZ LEHETSÉGES!

Igen!

És MŰKÖDIK is!

Na felcsigáztam az érdeklődésed? :D

Igen az a FACELIFT! Leginkább arról ismert, hogy halványítja a ráncokat, hegeket, májfoltokat. Kisimítja a bőrt, és élletelteli ragyogást ad neki. Mindeközben nem csak a bőröd és a tested változik, hanem te magad is, az életed is. Ahogy a ráncokat is elkezdi kisimítani az életed túlzottan nagy amplitúdóval járó fent lent hullámait is elkezdi közelíteni egymáshoz. Nem lesz annyira mélyen a lent, és nem lesz annyira magasan fent, egy sokkal élvezhetőbb, sokkal élhetőbb mégis folyamatosan bővülő életet kezd el létrehozni számodar. 

Remek tapasztalatok vannak megfázások, léguti nehézségek, fülzúgás esetében is és bár nem logikus, de az önbizalom erősítésében is segítségedre lehet és csak azt veszed észre, hogy egyre inkább hajlandó vagy megmutatni magad, már nem félsz ha emberek előtt kell beszélned és a kamera is egyre komfortosabb lesz. 

A legjobban én azt imádom, hogy egy olyan érzetet, légkört hoz létre ez a finom érintéses kezelés, mint mikor az újszülöttet először fogja az édesanya a kezében. Az a totális szeretet, bizalom, biztonság érzet és az a tápláló totális jelenlét ami ilyenkor megjelenik. IMÁDOM

Ha még több információra lenne szükséged olvasd el itt az oldalamon a modalitás fül aalatt az Access Facelift lapot. Itt összegyűjtöttem minden fontos információt és a blogbejegyzésekben is találhatsz hasznos cikkeket ezzel kapcsolatban.

A nap során megtanulhatod ezt a szuper kezelést és olyan egyszerű és jól működő eszközöket, amikkel azonnali változást hozhatsz létre az életedben. Ha csak ezt a pár eszközt elkezded használni a mindennapokban garántáltan sokkal szuperebb lesz az életed. A világ minden tályáról jönnek visszajelzések ezzel kapcsolatban. 

Ha te is szívesen tartoznál azoknak a táborához akik.........................., akkor tarts te is velem ezen a napon! :D

Befektetésed Önmagadba és a Jövődbe:

Ha Első alkalommal veszel részt a tanfolyamon     138.000.- Ft

Ha ismétlő vagy, vagy 16 és 17 éves akkor                  69.000.- Ft

16 éven aluliak esetén felnőtt fizetős résztvevő kíséretében INGYENES!

Ezek az árak központilag meghatározottak, ezektől eltérni nem tudunk és ezek a magyarországon élő és kereső résztvevőkre vonatkoznak. Amennyiben másik országban élsz vagy dolgozol kérlek a pontos árért keress minket üzenetben.

Ha bármi kérdésed van keress bizalommal.

És ne feledd az életben MINDEN örömmel, könnyedén és ragyogva árad felénk!

Esemény megosztása

bottom of page