top of page

máj. 11., Szo

|

Budapest

Kedvesség a testeddel ami csodákra képes!

Ha te is azok közé tartozol, aki csak használja a testét mint egy gép, vagy pont hogy nem éppen szereted a tested, rengetegszer bántod és megítéled, akkor szeretnék neked is megmutatni valami egészen mást, ami számodra is elérhető a testeddel kapcsolatban!

A regisztráció lezárult!
Egyéb események
Kedvesség a testeddel ami csodákra képes!
Kedvesség a testeddel ami csodákra képes!

Idő és helyszín

2024. máj. 11. 9:30 – 17:30

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47, 1111 Magyarország

Az eseményről

Mikor tapasztaltad utoljára, hogy a pocakodban nincs feszültség, nincs stressz, amikor minden szuper és jól működik és egyszerűen csak jól érzed magad? ................

Kipróbálnád milyen ez?

Ez egy teljesen új pocak masszázs, amint nemrég hoztak el hozzánk magyarországra is. 

Nagyon különleges volt, mikor először tapasztaltam meg ezt a kezelést. Egyrészt iszonyatosan gyorsan nagyon mélyre vitt energetikailag és csak annyit éreztem, hogy rengeteg sok mindentől szabadulok meg, amiknek a lenyomatait a pocakomba zártam el. Nincsenek meg a történetek, a képek, az érzelmi dolgok, egyszerűen csak aludtam, lebegtem és mikor felébredtem minden teljesen más volt. Fizikálisan azt éreztem, hogy megdolgozták ugyan a pocakom, de nem fáj. Wwwaaaaooooo szuper, utálom mikor fájdalommal érhető el változás. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint egy jó edzés után ahogy érzem magam. Először csak azt éreztem, hogy pont a jól eső fáradság van, majd szépen lassan másnapra mintha még izomlázam is lett volna a szerveimbe. Nem viccelek, tényleg ahhoz hasonló érzés volt. És a legfontosabb, ami a leges legtöbbet adta nekem, hogy annyira könnyű volt a pocakom, mintha a nyári bárányfelhős ég költözött volna a pocakomba! :)

A Belly Revolution az egyetlen olyan protokoll, ami változást hoz létre a testben, a hasunk tónusában, ami nem okoz erős, vagy fájdalmas reakciót a klienseknél. Köszönhető ez annak, hogy egyszerre egy energetikai kezelés, érzelmi oldás és egy nagyon kedves lágy könnyed érintés.

Gondolj csak bele, hányszor reagálunk a stresszre, az érzelmi behatásokra azzal, hogy a pocakunkban diszkomfort érzetet hozunk létre. Egyesek felpuffadnak, mások hirtelen már rohannak is a legkisebb helyiségbe, vagy csak émelyegnek, vagy akár kellemetlen ízérzet alakul ki a szájukban? Te tapasztaltál már hasonlót? Ugye milyen kellemetlen?

A kezelés pozitív hatásai:

 • Enyhíti a különféle emésztési betegségek tüneteit, javítja a bélmozgást, csökkenti a gyulladást, puffadást, gázképződést
 • Segítség a funkcionális bélrendszeri rendellenességek esetén
 • A salakanyagok eltávolításáért felelős szervek újraaktiválódnak.
 • Diéta és/vagy életmódváltás hatékony kiegészítője
 • Aktiválja a természetes kiválasztási folyamatot
 • Segít aktiválni a nyirokkeringést a has területén
 • Felgyorsítja a méregtelenítést
 • Stresszoldó hatása van.
 • Ellazítja a szöveteket
 • Erősödik az immunrendszer
 • Mélyebb, pihentetőbb alvást biztosít
 • Egy teljesen új kapcsolatot kezd el kialakítani a pocakoddal és a testeddel is
 • Harmonizálja finom fizikai, mentális és érzelmi síkjainkat.
 • Javul az általános közérzet
 • Csökken a puffadás

A nap folyamán kétszer adsz és kétszer kapsz majd kezelést. Készülök számotokra egy információs füzettel is, amiben minden fontos információt összegyűjtöttünk számotokra és egy laminált kezelési menetrendet is kaptok.

A tanfolyam végeztével kezelővé válasz, bővítheted az üzleted egy új szolgáltatással, vagy akár csak buliből saját magadat is kényeztetheted vele.

Befektetésed Önmagadba:

A tanfolyam 100%-os ára: 400 Euro

Magyarország 80%-os árzónába tartozik: 320 Euro

Előleg: 40.000.- Ft

A tanfolyamon a helyedet 100 euro előleg befizetésével tudod biztosítani!

Ahhoz, hogy a tanfolyamon biztosan megkapd az okleveledet, a tanfolyam előtt 2 héttel szükséges a regisztráció és az előleg befizetése!

Utána is csatlakozhatsz, azonban akkor lehetséges, hogy az okleveledet csak későbbi időpontban tudod megkapni!

Ha te is velem tartanál ezen a különleges napon csak regisztrál és ugorj egy nagyot!

:)

Esemény megosztása

bottom of page