top of page

jan. 31., Sze

|

Budapest

Másolt minták eltörlése testtanfolyam

Ha tényleg igaz, hogy mindent másolással tanultunk, akkor létezik-e örökölt betegség? Ha lemásoltam a viselkedési mintáimat, a testtartásom és mindent, akkor én ki vagyok és milyen vagyok? Ha mindezt elengedem, akkor bukkanhat fel az IGAZI lényem. Te is felfedeznéd, milyen vagy valójában?

A regisztráció lezárult!
Egyéb rendezvények
Másolt minták eltörlése testtanfolyam
Másolt minták eltörlése testtanfolyam

Idő és helyszín

2024. jan. 31. 18:00 – 21:00

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47. I. emelet 10., Magyarország

Vendégek

Az eseményről

Ez is az egyik alap kezelés, amit szinte mindenki az első 3-4 kezelés között megtanul, mikor elkezd ismerkedni a testkezelésekkel. Hihetetlen sokminden elkezd szépen megváltozni, ahogy elkezded használni ezt az energiát. 

Ha tényleg mindent másolással tanultunk meg, akkor alap téziseke meg tudsz kérdőjelezni magaddal kapcsolatban. Tényleg türelmetlen vagyok? Tényleg lusta vagyok? Valóban ügyes vagyok és hajlékony? 

Még mielőtt azt gondolnád, hogy csak a rossz dolgokat másoltad, szeretném megemlíteni, hogy bizony a jót is lehet pl a kedvességed. 

Eleinte ez megrémített, aztán rájöttem, hogy mindig azt keressük ki vagyunk mi valójában. Hááát ennek a felfedező útnak egyik szuper segédeszköze lehet ez a kezelés. Ha tényleg minden ilyen mintát elengedsz, akkor mi az a csoda, ami felbukkanhat? Ki az a csoda, aki felbukkanhat? Tényleg könnynen hízol, vagy csak megtanították, hogy hááát a családba mindenki ilyen, vagy csak a Bözse ága ilyen? 

Ez szintén egy olyan kis 3 órás tanfolyam, aminek nincsen előfeltétele, bárki választhatja. 

A tanfolyam elvégzését követően hivatalos kezelő leszel, és akár lehet meg is találtad az új bevételi forrásod. Kapsz egy szép oklevelet és kezelési lapot is, és az összejövetel végeztével a tanfolyam hanganyagát is elküldöm neked. Megtanulod saját magadon is futtatni ezt az energiát, így ha éppen nincs senki a környezetedbe, akkor is tudsz változást elérni magadon. 

Befektetésed Önmagadba és az új még csodásabb jövődbe 30.000.- Ft. 

Ha úgy érzed te is felfedeznéd mi az ami ezután lehetséges, tarts te is velem.

Jegyek

  • MIMIKRI testtanfolyam

    30 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page