top of page

márc. 14., Cs

|

Budapest

Még annál is jobb mint amit el sem tudtam képzelni! :D

Milyen lenne, ha nem tudnád meghatározni milyen az életed? Csak tudnád, hogy szuper, és mindig kérhetsz többet, szebbet, jobbat és változatosabbat! Milyen lenne újra a gyermeki kíváncsisággal azt kutatni, hogy és még, még mi más lehetséges?

A regisztráció lezárult
További események
Még annál is jobb mint amit el sem tudtam képzelni! :D
Még annál is jobb mint amit el sem tudtam képzelni! :D

Idő és helyszín

2024. márc. 14. 10:00 – 13:00

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47, 1111 Magyarország

Az eseményről

Gyerekkorunkba annyira bátran álmodoztunk, hogy mik leszünk ha nagyok leszünk, milyen autónk lesz és milyen házunk, hova megyünk majd nyaralni. Aztán az idő előrehaladtával mintha kötelező lenne ebben a valóságba szépen lassan elengedjük az álmainkat, a vágyainkat és elkezdünk megalkudni kevesebbel, olykor pedig sokkal kevesebbel! 

Nem tudom te hogy vagy vele, de én imádok visszatérni az álmok világába, amikor elképzelem, amikor mintha ott is lennék, mintha meg is lenne. Valahogy azt érzem ezzel már elkezdem teremteni energetikailag. De ha már úgy meg van, akkor könnyebb ezt aktualizálni. Plusz, ha ez nem. is lenne igaz, akkor is addig a pár pillanatig boldoggá tesz, egy más térbe invitál. 

Milyen lenne mindig ezzel a gyermeki kíváncsisággal, ezzel a lelkesedéssel és tettvággyal élni az életet. Menni, menni és menni előre, mert tudjuk minden is lehetséges. Ez az időszak, ez a tudás, na ez az amit én szeretnék ha minden eggyes pillanatban meg lenne nekem, ha midnig ebből működtetném az életem.

Vajon mennyivel lenne könnyedebb az életem?

Mennyivel lenne boldogabb?

És ha tényleg igaz, hogy a nézőpontom teremti a valóságom, ha az a nézőpontom minden lehetséges, akkor lenne lehetetlen, lenne hiány, lenne szomorúság, vagy befásultság az életünkben?

Te mit gondolsz kedves olvasóm?

Te is kéred ezt az életet?

Ezt a tudást és energiát?

Ha igen csak nyomj a gombra, regisztrálj, gyere el, és hozd a gyermeki kíváncsiságod és nyitottságod.

Meglátod nem bánod meg!

Ne feledd ezeknek a kis 3-3 órás tanfolyamoknak nincs előfeltétele és játszi könnyedséggel még a gyeremeket is meg tudja tanulni. Kezelheted vele saját magad, a barátaid, családtagjaid, vagy akár egy új bevételi forrás is lehet és a vendégeidet is kényeztetheted vele.

Befektetésed Önmagadba 30.000.- ft

Milyen jövőt teremtene számodra, ha ezt most választod?

És milyen jövőt teremtene, ha nem? 

Jegyek

  • Gyermeki kíváncsiságra fel!

    30 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page