top of page

márc. 14., Cs

|

Budapest

Szabadulnék a múltamtól, azt lehet?

Milyen lenne, ha a múlt gondolatai, érzései és sérelmei már nem befolyásolnák a jelenem? Ha ezek már nem lennének rám hatással, akkor mi az a más, az a más működés, más létezés ami lehetséges lenne számomra?

A regisztráció lezárult!
Egyéb események
Szabadulnék a múltamtól, azt lehet?
Szabadulnék a múltamtól, azt lehet?

Idő és helyszín

2024. márc. 14. 18:00 – 21:00

Budapest, Budapest, Irinyi József u. 47, Magyarország

Az eseményről

Kedves olvasóm biztos vagyok benne, hogy hallottál már arról, hogy a gondolat teremtő ereje. Tudom tudom, elsőre mindannyiunknak fura, aztán ahogy visszagondolunk az életünkre kezdjük kapisgálni, hogy na ebbe mégis csak lehet valami.

Aztán el is kezdünk figyelni arra, hogy milyen gondolatok járnak a fejünkben és igyekszünk irányítani, vagy elengedni azokat, amik nem kedvesek, nem a jó, helyes és megfelelő irányba viszik az életünket. ÉÉÉÉSSSSS ez már szerintem tök szuper.

DE

De mi van azokkal amiket még ezen felfedezésünk előtt gondoltunk, amit inkább ne is gondoltunk volna? Azokat vajon hogyan engedhetjük el? Nos jelentem ez a testkezelés ebben tud neked is segíteni!!

Ugye te is biztos tisztában vagy vele, hogy rengeteg előző életünk volt már, mindent is csináltunk már, minden is voltunk már. Jó, rossz, tettes, áldozat, tündérkirálylány és bizony a vén vasorrú bába is. Bizony ez azt is jelenti, hogy megannyi hülyeséget összeszedtünk előző életeinkben, főleg a fincsi amúgy extra orgazmikus szexuális életünkkel kapcsolatban is, vagy lehet pont nem is volt annyira fincsi, meg orgazmikus? Belegondolva abba, hogy mik lehettek a középkorban, vagy még előtte.......

Hát én inkább elengedném ezeket is és elkezdeném kíváncsian felfedezni most mi lehetséges számomra a szexualitással, az orgazmussal és a testekkel!

Ha te is elengednéd ezeket a dolgokat és azokat amikre most hirtelen nem is gondoltam és nem is említettem meg neked, akkor csak kattints és regisztrálj. Gyere és tarts velünk te is!

Ne feledd ezeknek a kis 3 órás tanfolyamoknak nincs előfeltétele és játszi könnyedséggel még a gyermeked is meg tudja tanulni.

Kezelheted vele saját magad, a barátaid, családtagjaid, vagy akár egy új bevételi forrás is lehet és a vendégeidet is kényeztetheted vele.

Befektetésed Önmagadba 30.000.- ft

Milyen jövőt teremtene számodra, ha ezt most választod?

És milyen jövőt teremtene, ha nem? 

Jegyek

  • Elengedem a múltam!

    30 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page