top of page

Gyakran feltett kérdések az Access Bars-ról



A Bárs 32 pont a fejen, amiket finoman megérintve felszabadítja az agyban és a testben ragadt régi energiákat. Ezzel lehetővé teszi, hogy hatalmas és könnyed változások jöjjenek létre.


Mi történik Bars kezelés közben?

A Bars feloldja az összes gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítéletet és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál. Ezek elektromos részei eltárolódnak az agyadban, amiket a bars kezelés során fel tudunk oldani pusztán a bars pontok érintésével.


Két szuper hasonlatom van, hogy kicsit jobban érzékelhető legyen az, hogy valójában mit is csinál a Bars kezelés és milyen érzés ez.

Az egyik az, hogy nézz erre úgy, mint mikor kimegy az áram a lakásodba és lekapcsolódik a biztosíték. A kezelés után olyan érzés, mint mikor visszakapcsolják a biztosítékot és újra kigyúlnak a fények. Minden sokkal szebb lesz, minden könnyedebb. Újra tettre kész leszel, újra mindent elérhetőnek és megvalósíthatónak látsz majd.

A másik pedig az, hogy nézheted úgy is, mint mikor a számítógéped már be van lassulva és elkezdesz mindent is törölni, amire nincs szükséged. Ugye már ez elég sokat tud segíteni a helyzeten. Viszont ha még szuperebb eredményt szeretnél elérni, akkor a lomtárból is törölsz mindent. És ez, ez az a huuuh, tér, és sebesség, dinamizmus, hatékonyság, ez az, amiért annyira imádom adni is és kapni is.


Mire számíthatsz egy Bars kezelés után?

Mindegyik kezelés más és más, még akkor is, ha ugyan attól a kezelőtől kaptad.

Leges legrosszabb esetben is azt érzed, hogy végre feltöltődtél, kialudtad magad és olyan nyugalom jár át, mint egy szuper masszázs után. A visszajelzésekben legtöbbszőr megemlítik, hogy sokkal békésebbek és nyugodtabbak a vendégek. Sokkal kevésbé reagálnak, vagy reagálnak intenzíven azokra a helyzetekre, amik korábban kiakasztók és bosszantók voltak. Sokan említik azt is, hogy az alvás sokkal mélyebb és sokkal pihentetőbb a kezelések hatására. Sok éve fennálló alvási nehézségek oldódtak meg a kezelés hatására.


Meddig tart egy Bars kezelés hatása?

Nos, ha már egyszer kaptál kezelést, akkor onnantól kezdve folyamatosan engeded el a megrekedt energiákat. Viszont ezek idővel újra lelassulnak. Érdemes bizonyos időközönként ismételni, amikor érzed és újra felgyorsítani ezt a folyamatot. Elvégre, ha lehet jó, miért ne választanánk?


Milyen gyakran kell futtatni a Barjaidat?

Ez teljes mértékben tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Mennyi könnyedséget szeretnél?

Akik már ismerik a kezelést, vagy használják, azok heti egyszer szokták futtatni. Én személy szerint van, hogy heti többször is kérem. Egyrészt, mert nagyon imádom magát a kezelést és azt, ahogy utána felébredek, és az életemre gyakorolt hatását is. Van, amikor csak azért kérem, mert jó, vagy azért mert stresszes vagyok. Nagyon jól esik, ha sokat dolgoztam, vagy ha éppen megint elkezdek agyalni, vagy aggódni dolgok miatt. Nagyobb sokk, vagy trauma után felgyorsítja a feldolgozást és a kiút megtalálást is. ÉS én bárhol is, bármikor is, bármilyen helyzetben is imádom. :)


Kiknek lehet jó, ha futtatják a Barjaikat?

Bárkinek, aki hajlandó ezért nyugodtan feküdni. Vannak, akik nem hisznek az energetikai munkákban és nem értékelik a relaxációt sem. Számukra ez csak időpazarlás. És vannak azok, akik keresik a változást és vágynak egy jobb életre még, ha nem is tudják megfogalmazni, hogy ez hogy is néz ki. Arra bíztatlak, hogy inkább a második körből választd ki a vendégeidet.


Lehet-e gyerekek és csecsemők Barjait futtatni?

Hát persze. A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Ők még sokkal hajlandóbbak a hirtelen változásokat megengedni a testükben, a lényükben és az életükben is.

A gyerekek barjai sokkal gyorsabban futnak, elvégre még sokkal kevesebb korlátozást vettek be, és vettek át. Gyakran ők maguk is érzékelik, hogy mikor van „kész” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. És az sem baj, ha egy gyerkőc nem tud vigyáz-fekvésbe nyugton lenni a kezelés alatt, lehet velük kis játékokat játszani, vagy bármi mással is elüthetjük közben az időt.


Meg tudják-e tanulni a gyerekek a Barok futtatását?


Hát persze! Természetesen. A gyerekeknek sokkal kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi nem, nagyon hatékonyan és kevesebb korláttal, sokkal gyorsabban futtatják mások bárjait. Habár a gyerekek kisebb testben élnek, sokkal hatalmasabbak és erősebbek hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek. Láttál már gyereket, aki egy egész terem figyelmét fel tudja hívni magára, és eléri azt, amit igazán szeretne? ;)



Ki futtathatja mások Bar-jait?

Bárki, bárki meg tudja tanulni és tudja utána alkalmazni a megszerzett tudását másokon. Nem szükséges semmiféle anatómia tudás, vagy előzetes egészségügyi tapasztalat, képzés. Csupán csak annyi kell, hogy legyél hajlandó megtanulni és elvégezni egy egynapos tanfolyamot.


Honnan ered a Bars?

A Barst eredetileg Gary M. Dougles csatornázta 1990-ben. Korábban nem létezett.


Jó hatással lehet az idősekre, betegekre, fogyatékkal élőkre?

IGEN. Természetesen azért kérlek, egyeztess erről a kezelő orvossal is.


Lehet-e terhesség alatt a Barokat futtatni?

Igen. Sőt ajánlott is. Természetesen azért kérlek, konzultálj az orvosoddal is.

Azok a nők, akik a terhességük során kaptak Bars kezelést, könnyebb, gyorsabb szülésről számoltak be és sokan elkerülték a császármetszést is.


Mennyi ideig tarthat egy Bars kezelés?

Álltalában 60-90 perc egy kezelés, bár ez változhat. Egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi és az is hihetetlen megkönnyebbülést hozhat.


Mennyibe kerül egy Bars kezelés?

Ez teljesen a kezelőtől függ. Nincs meghatározott fix ára, mint például a Bars tanfolyamnak. Független kezelőkről van szó, akik saját maguk alakítják az áraikat. Vannak, akik teljes és rövid kezeléseket is ajándékoznak. Expókon, egészség napokon és más rendezvényeken álltalában rövidebb, bemutató kezeléseket szoktak ajándékozni kedvezményes áron. És vannak facilitátorok, akik bars csereberéket is tartanak, ahol kedvezményesen vehetsz igénybe bemutató kezeléseket.


Milyen hosszútávú hatásai vannak a Barsnak?

A legtöbben, akik rendszeresen futtatják a Barjaikat, arról számolnak be, hogy az életük egyre könnyedebb és jobb lett?


Egynél több kezelés kell?

Az Access és a Bars a választásról szól. Nem kell semmit tenned. Azok profitálnak a legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálják. Rajtad múlik, hogy mit és mennyit szeretnél elérni, mennyi változást engedsz meg magadnak.


A Bars hatással van-e a mentális és pszichés problémákra?

Sok mentális és pszichés betegnek sikerült abbahagynia a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokon mentek keresztül. Természetesen arra kérlek, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj a kezelő orvossal.


Árthat-e a Bars?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani sem.


Van-e olyan ember, akinek nem tanácsos a Barjait futtatni?

Nincs. Kivéve, akik nem nyitottak erre, és akik nem szeretnék.


Honnan tudom, hogy mit várhatok egy kezeléstől?

Nem tudhatod. Minden kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog történni. Ez nagyban tőled is függ, mert ehhez is két ember kell. Tőled is függ, hogy mennyi és milyen változást engedsz meg magadnak.


Tud-e a bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmakat megszűntetni?

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.

Vannak olyan fizikai betegségek, amiket egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztattak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett 1-2 cm-es magasság növekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése is előfordult különböző testrészekben.

Sokan használták már a Barst az Access Consciousness más eszközeivel orvosi felügyelet mellett arra, hogy gyógyíthatatlan betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradság, a depresszió, a bipoláris zavar.

És akkor itt is kihangsúlyoznám, mi nem gyógyítunk és minden esetben szorgalmazzuk a hagyományos orvoslás és orvosi kezelések mellett alkalmazni az Access eszközeit és kezeléseit.


Le kell feküdni a Bars kezeléshez?

Nem szükséges lefeküdni. Bár az is igaz, hogy fekvő helyzetben sokan könnyebben tudnak ellazulni és a kezelő számára is könnyedséget és kényelmet jelent. Ha a háton fekvés gondot jelent, egy állítható háttámlájú szék is megteszi, vagy akár tolókocsiban ülők esetében a székben ülve is elvégezhető a kezelés.


A gondolatmenet alapjául szolgáló angol cikket itt olvashatod.

Kiemelném, hogy ez nem szó szerinti fordítás!



Következő lehetőségeket az Access Bars elsajátítására ITT találhatjátok.

Egyéni kezelésekre és konzultációra is van lehetőség, keress bizalommal.

Elérhetőségeket lentebb találod.

1 293 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page