top of page
  • Orsi

Access Bars hatékonyságának eredményei kutatások alapjánAz Access Bars kezelés során pontokat érintünk a fejen és ezek aktivizálják az energia áramlást, ezáltal fejtve ki hatásait. Korábbi cikkemben kicsit részletesebben is írtam a kezelésről, és a gyakran feltett kérdésekről, ha van kedved, ITT elolvashatod.


Erről a részéről nem is írnék most. Inkább ejtsünk pár szót arról, hogy milyen kutatásokat, méréseket végeztek már Bars kezelés előtt és után, és milyen eredményeket mutattak ezek.


Ez után talán megalapozottabban tudod eldönteni, hogy érdekel-e vagy sem, vagy látsz-e benne bármiféle lehetőséget. :)
Az Access Bars kezelés agyi tevékenységekre gyakorolt hatásai
A videóban Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológus és idegkutató átfogóan mutatja be a kezelés agyi tevékenységekre gyakorolt hatását Bars kezelés előtt és után is összehason-lítva. Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer felkérésére 60 emberen végeztek méréseket. Az eredmények még Jeffrey-t is meglepték.


„Annyit mondok, amikor megláttam az eredményeket leesett az állam”


A kezelés előtti és utáni vizsgálatok során jelentős különbségeket állapítottak meg. A méréseket EEG-vel végezték. Egy sapkát tettek a vizsgált személyek fejére és 19 elektródán keresztül mérték az értékeket. A vizsgálatokat többféle módon is elvégezték. Csukott szemmel, feladat megoldás közben is, és rögtön Bars kezelés után is.


„Mindenféle agyat láttam, sokféle állapotban. Most először láttam agyat úgy viselkedni, mint amit most meg fogunk mutatni. Kész voltam tőle, pedig engem nem könnyű letaglózni. „


Egy képet is mutatok, hogy tudd érzékelni a változást:

Bars kezelés előtt Bars kezelés után


Megmondom őszintén még nekem is újra és újra wááóóó élmény az eredményeket látni, pedig én nem először nézem végig. Fantasztikus számomra az, hogy egy sokat tanult szakember, aki 16 éve foglalkozik az agy vizsgálatával, elismer egy nem hagyományos módszert, mindezt a visszaigazolt eredmények alapján.


És még egy érdekesség a vizsgálatokkal kapcsolatban.

A neurológus orvos korábban sok ezer meditáló embert vizsgált meg több éves pályafutása alatt, s arra a következtetésre jutott, hogy amikor a szívet és az agyat együttesen vizsgálta, látványosan magasabb koherenciában működött az emberi agy, vagyis másként dolgozta fel az alanyok agya az információt. Magasabb minőségben, tudatosságban.

Az Access Bars esetében pedig egyértelműen magasabb tudatosságra volt képes az agyi működés, mint a korábban vizsgált meditáló emberek esetében.


Ha még többet szeretnél megtudni szerintem érdemes rászánni az időt és végignézni a videót. :)


És ez még csak egy vizsgálat volt! Hát nem fantasztikus? :D
Hőtérképes kutatás az Access BarsrólDr. Lisa Cooney és Linda Adamowski megnézték milyen fiziológiai változások mennek végbe a testben az Access Bars kezelés előtt és után. Ehhez hőterápiás vizsgálatot végeztek. Az eredményeiről a kis videóban beszélnek részletesebben.

Angolul értők előnyben. ;) Sajnos ezen a feliratot sem lehet beállítani magyarra. :/


Mi kellene ahhoz, hogy mindannyian értsünk minden nyelven, vagy legalább angolul, németül, olaszul, spanyolul, franciául..... :P

Access Bars® kezelés hatásának vizsgálata MeriDiM® meridiándiagnosztikávalDr. Széchenyi István és Füle Katalin A MeriDIM diagnosztikai rendszer segítségével szintén vizsgálták a Bars kezelés hatásait, melyről részletesebben itt olvashattok.

A MeriDIm diagnosztikai rendszer segítségével fel lehet mérni a meridiánok energia szintjét. A méréseket egy számítógép rögzíti és elemzi.


A meridiánok láthatatlan energiavezetékek, behálózzák az egész testünket, és az a feladatuk, hogy az életenergiát egyenletesen eljuttassák az egész szervezetbe. Amikor valamelyik energiavezeték eltorlaszolódik, az életerő nem képes eljutni a szervezet megfelelő részébe és ekkor alakulnak ki a különböző panaszok, betegségek. A meridiánok energiaszintjének változása sokszor még a betegség megjelenése előtt jelzi a problémát.


Az alábbi képek azt gondolom, ismét magukért beszélnek és szépen látható, hogy a Bars kezelés hatására hogyan harmonizálódnak a meridiánjaink.


Forrás: ITT elérhető


És egy utolsó vizsgálat, ami nem marad sokáig az utolsó. Biztos vagyok benne, hogy egyre többen, egyre többféle módszerrel fogják kutatni és mérni a Bars kezelés hatásait.
Szorongásra és depresszióra gyakorlolt hatásai az Access BarsnakDr. Terri Hope a „Journal of Energy Psychology című lapban publikálta a kutatásai eredményeit. Érdekesség, hogy már egy kezelés a szorongásos tüneteket 87,4%-al csökkentette és a depressziós tüneteket pedig 82,7%-al. Szerintem ez fantasztikus. Nem gondoltam volna, hogy ennyire magas százalékok jönnek ki eredményképpen. Abban biztos volta, hogy segít, de hogy ennyire jó eredménnyel? Ez hihetetlen! És íme, a kis videó!Szóval mennyire fantasztikus lenne, ha minden családban lenne egy kezelő, ha minél több ember élvezné ennek a fantasztikus kezelésnek a jótékony hatásait? És vajon mennyire lenne más az életvitelünk, a hozzáállásunk sok mindenhez és az álalános közhangulat is?


Az én személyes nagy álmom, hogy minél több emberhez tudjam eljuttatni és minél több embernek tudjak átadni legalább egy eszközt, egy kérdést, amivel már elkezdheti megváltoztatni az életét.Következő lehetőségek az Access Bars kezelés elsajátítására ITT találhatóak.

Egyéni kezelésekkel kapcsolatban pedig keress üzenetben.

Elérhetőségekett lejebb találod.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page