top of page

Hova is tartok? Mi a cél?

Ha ezt egy mondatba akarnám megfogalmazni, akkor előre a nem tudom hova irányába. :D Vicces nem? Mikor már annyira nincs befixálva az életed, amikor már nem döntöd el, hogy így és így, és ezt meg ezt, csak követed az éberségedet és mész a lehetőségek irányába. Mert lehetőséged mindig van, és nem is csak egy, max nem veszed észre.Sokszor játszottam a kérdéssel, hogy ha igazán önmagam lennék, mit szeretnék, milyen legyen az életem, milyen jövőt szeretnék magamnak igazán.

Szavakba nem is igazán tudom önteni, érzések vannak, egy-egy kép van, de semmi konkrét. Erre biztos azt gondolod, hogy ez megőrült, hát így hogy? Nos, azt kell mondjam, én sem tudom.


Az Accessben azt mondjuk, hogy dobd el az agyad, mert az csak korlátoz. Hát ez nekem egyre könnyebben megy! :D Gondolj csak bele, ha az agyad mindent ki tudna gondolkozni, akkor lenne problémád? Minden bizonnyal nem, mert már megtaláltad volna a megoldást.


Azt tudom, hogy mióta nem aggyal akarom kitalálni, hogy ezt meg ezt, és így és így, azóta valahogy az univerzum mindig meglep valami olyannal, amire előtte nem is gondoltam, hogy lehetséges. Teremtettem már így munkahelyet, egy napos munkát, amivel annyi pénzt kerestem, mint korábban a havi bérem majdnem fele és nem, nem vetkőztem és nem szexeltem érte senkivel. :D Találtam így olyan barátokat, akikért azóta is hálás vagyok, és akikre számíthatok, ha éppen én is elakadnék, és teremtettem új otthont, úgy és olyat, amit szintén nem gondoltam volna. Kíváncsian várom hova visz ez az egész, a hit, hogy tudom, minden meglesz, és a hit abban, ha bármit választok, akkor azt meg tudom teremteni. CSAK választani kell!


Hogy mi a célom? Szeretném, ha sokkal többet lennék boldog, mint nem. Szeretném, ha sokkal több szépséget vennék észre, mint nem. Szeretném, ha sokkal könnyedebb lenne az életem, mint nehéz és gyötrelmes. Szeretném megtudni, hogy éppen most ki vagyok én és milyen új dolgot fedezhetek ma fel? Szeretném, ha minél több embernek mutathatnám meg, hogy lehet másképp is élni az életet. És szeretném, ha példaként biztos lábakon állhatnék, hogy igen nem vagyok tökéletes, de törekszem, hogy mindig többet és többet válasszam, hogy megyek előre mint, hogy nem.30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page