top of page

Az Access varázspálcája a tisztító mondat


"Amikor hajlandó vagy elpusztítani, nemteremtetté tenni é

s elengedni valamit, ami korlátoz, akkor azonnal megnyílik a lehetőség, hogy valami kevésbé korlátozott vagy akár korlátlan megjelenhessen." - Gary Douglas

Mi lenne, ha néhány őrült kifejezés teljesen átformálná az életedet?


Az Access Consciousness hatékony eszközöket kínál a változtatáshoz és átformáláshoz. Ha vannak körülötted olyanok, akik már végeztek Access Consciousness tanfolyamot vagy telefonos kurzust, feltehetőleg hallottad már tőlük ezt a furcsa dolgot, ami teljesen idegenül hat, vagy talán meg sem hallottad, mert kisült tőle az agyad! (Ha kétséged lenne…ez egy jó dolog – azt jelenti, hogy a tisztító mondat varázsereje hat rád!)

Ezek az őrülten furcsa szavak alkotják az Access Consciousness tisztító mondatát – egy egyszerű eszközt, amelyet emberek ezrei használnak arra a világ minden táján, hogy folyamatosan könnyedséget, örömet és ragyogást teremtsenek az életükben.

Így hangzik:


“Helyes, helytelen, jó és rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk, POVAD-ok

és túlontúl”


Bármire használhatod, ami megrekeszt, korlátok között tart, vagy gúzsba köt.


Dain lenyűgözően egyszerűen és érthetően összefoglalja a tisztító mondat minden fontos tudnivalóját ebben a kis videóban! :)

Egyszerűen imádom, minek is koptatom itt az újamat?! :D


Hogy működik az Access Consciousness Tisztító mondat?


Azoknak a dolgoknak a nagy része, amit meg szeretnénk változtatni, nem tudatos vagy logikus; energetikailag teremtjük és tartjuk fenn őket. Idézz fel egy pillanatot az életedből, amikor igazán dühösnek érezted magad, bár logikus magyarázata nem volt a dolognak…tulajdonképpen nem az történt, hogy valamilyen energiát érzékeltél? Sok modalitás a szavak korlátozásait tisztítja ki. Az Access Consciousness a szavak mögött rejlő energiákat. Az Access Consciousness Tisztító mondatának szépsége, ereje és varázsa abban a képességben rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak, hogy még csak nem is vagy tudatában! És a leges legjobb, hogy úgy, hogy nem kell újra átélned egy helyzet fájdalmát, szenvedését ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó töltést kitisztítsd! Annyiszor próbáltuk már és annyi féle képen tisztítja, eltüntetni a korlátozásainkat, fájdalmainkat és mindig ez volt a lényeg, hogy idézd fel, éld át újra, értsd meg. Tényleg? Csak így lehet? Biztos, hogy nincs ennek más megoldás? Csak a szenvedés árán lehet változásokat elérni? HÁT NEM! Itt a legjobb példa erre az Access Consciousness rendszere, a Bars és a tisztító mondat! Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?


Úgyhogy amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz, vagy nem működik számodra, ez felhoz egy energiát. Olyan ez, mint amikor töredezettségmentesítesz egy számítógépet. Feljön az energia, futtatod a tisztító mondatot, és ezáltal sokkal több tered lesz, hogy megteremts bármit, amit választasz!


Ha van kedved próbáld ki, nézd meg neked működik-e. ;)

És ha nem, az sem baj, az sem rossz.Forrás: Dr Dain Heer oldalán itt olvashatsz még bővebben a tisztító mondatról.


304 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page