top of page

Dr. Dain Heer története


Dr. Dain Heer egy bestseller író és nemzetközileg elismert előadó, és a tudatosság és változás facilitátora. Legismertebb az erőteljes energetikai transzformációs kezeléséről, melyet A Létezés Energetikai Szintézisének (The Energetic Synthesis of Being) hívnak, és arról, hogy az Access Consciousness társ-alkotója, az alapítóval, Gary Douglasszel együtt.



20 éve hívja meg Dain az embereket világszerte arra, hogy magukévá tegyék a valódi nagyszerűségüket – embereket minden kultúrából, országból, életkorból és a társadalom minden rétegéből. Eredetileg csontkovács képzést kapott, így teljesen másképpen közelíti meg a gyógyítást. Az embereket arra facilitálja, hogy belelépjenek és felismerjék a saját képességeiket és tudásukat.


Beszédeiben és workshopjain egyedülálló eszközöket használ és energetikai kezeléseket lépésről lépésre, hogy kiszabadítsa az embereket a válaszokból, következtetésekből és ítélkezésekből, amelyek a nincs választás és nincs változás körforgásában tartják őket – bevezetve őket a csodálat pillanataiba, amelynek megvan az ereje, hogy bármit megváltoztasson. Meghívja az embereket a nagyobb tudatosságra a teljes megengedésből, törődésből, humorból és egy fenomenális tudásból.



VÁLTOZÁS A KÖZÉPPONTBAN


Daint világszerte elismerik egyedülálló perspektíváiért a tudatosságról és személyes transzformációról, amely minden mástól eltér.

Messze túlnyúlva azon, amit az emberek szavakkal mondanak, annak az energiájára néz rá, ami jelen van, és képes változást meghívni minden egyes lény belsejében, akikkel találkozik. Meghívja az embereket arra, hogy igazán éljenek – hogy bocsánatkérés nélkül, teljes jelenléttel éljenek, ahol nincs szükség arra, hogy elrejtsék a különbségeiket és egyedi képességeiket a világtól.



NEMZETKÖZI, BESTSELLER ÍRÓ


Dain kilenc könyvnek az írója olyan témákban, mint a megtestesülés, gyógyítás, pénz és kapcsolatok. Legújabb könyvét, a Létezz önmagadként, és megváltozik a világ, 2011 júniusában adták ki és a már magyar nyelven is elérhető.

Az egyik legkeresettebb szerző olyan témákban, mint a személyes átalakulás, kapcsolatok, család, test, egészség, üzlet, vezetés és változás. Rendszeres vendége Maris Shriver blogjának és az első férfi coach a Deborah Hutton féle Balance-on. Rendszeresen publikál a The Huffington Post-ban is.






És, hogy Dain, hogy került az Accessbe?


Ez egy igazán érdekes történet. Mint azt már fentebb olvashattad Dain csontkovácsként dolgozott. A napsütéses Kaliforniában élt. Gyönyörű barátnője volt (aki mindenki szerint a tökéletes lány volt számára), gyönyörű lakása és gyönyörű autója. Mégsem volt boldog, mégsem volt elégedett az életével. Valami hiányzott. Annyira mélyponton volt, annyira depressziós volt, hogy az öngyilkosságot fontolgatta. Ezt mondta az univerzumnak:



"Hat hónapod van, különben öngyilkos leszek. Gyűlölök felkelni reggel! Ha így kell lennie - rendben. De én megölöm magam. Vagy megváltoznak a dolgok, vagy kiléptem."



Az Univerzum meghallgatta a kérését. Egy újság hirdetési rovatában a következőt olvasta:



"Access: Az egész élet örömmel, könnyedén és ragyogva árad felém. Hívd Shannont!"



Dain a Létezz önmagadként, és megváltozik a világ című könyvében így ír a reakcióiról:



"Pozitív Rozi feladott egy hirdetést az újságban! Dühöngtem. Az életem fájdalom és szenvedés, vérrel és verítékkel teli! Miről beszélsz? Könnyedség, öröm, ragyogás. Mi az?"



Szó szerint folytogatta az újságot, majd eldobta.

Következő héten ismét megjelent a lap és benne a hirdetés.



"Access: Az egész élet örömmel, könnyedén és ragyogva árad felém. Hívd Shannont!"



Ezuttal már tudta, hogy fel kell hívnia. Ha valami ennyire heves reakciót vált ki, akkor ott van valami. Felhívta hát a lányt és elment hozzá. Így emlékezi vissza a kezelésre:



"Volt egy kezelésem a lánnyal, egy Access Bars kezelés, egy egyszerű kezelés, ahol pontokat érintesz meg a személy fején. A kezelés után először éreztem békét majdnem 3 év után. Ez volt az első alkalom, amire emlékszem, hogy tudtam, hogy minden rendben van, mindig is rendben volt és mindig is rendben lesz... és soha többé nem fontolgattam az öngyilkosságot."



Egyetlen eszköz, egyetlen dolog, egyetlen kezelés, ami körülbelül egy óra volt ... valakitől, akivel soha nem találkozott azelőtt... és megváltoztatta az egész életének az energiáját, és azt, amit tudott, hogy lehetséges.


Rövid idővel ezután megismerkedett Gary Douglas-szal, az Access Consciousness alapítójával. Gary egy napon besétált Dain rendelőjébe és ezt mondta:



"Nézd, tudom, hogy három szintje van annak, amit csinálsz. Az első két szint sajnos nem nagyon működik nálam. Egyből a hamradik szinttel kell kezdened nálam."



Akkoriban csak egyes és kettes szintű ügyfelei voltak és fogalma sem volt arról, hogyan bánjon valakivel a harmadik szinten. Gary persze érzékelte a habozást és megerősítés képpen a következőket mondta:



"Figyelj, csak kérdezd meg a testem, hogy mit akar. Kövesd az energiát - tudni fogod, hogy mit kell tenned."



Imádom ezt az accessben, hogy tényleg megerősít abban, hogy tudsz és nem csak szóbeszéd. Példaként előttünk jár Gary és Dain, akik sebezhetően mesélnek a saját életükről és az útjukrol, a "hibákkal" együtt.


És valami hihetetlen, addig Dain számára is ismeretlen varázslás jött létre. Ettől a naptól az egész élete megváltozott. Dain így emlékszik vissza:


"Gyökeresen megváltoztattam az életemet azzal, hogy elismertem önmagam és a LÉNYEM NAGYSÁGÁT.

Nincsenek szavak arra az ajándékra, amelyet számomra Gary, és később az Access Consciousness eszközei jelentettek."



Ez volt az első kezelés, amit ma a létezés energetikai szintézisének (ESB) hívunk.



Gary, így emlékszik vissza az első találkozásra és az ESB enerigára:



Források: Dain Heer angol nyelvű honlapja.

Az Access Consciousness honlapja.

Dr. Dain Heer: Létezz önmagadként és megváltozik a világ című könyve.

41 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page